top of page

Heb jij af en toe ook zo'n lastige hond?

braintrain3.jpg

De honden van al je vrienden, familie en buren zijn allemaal zo braaf en luisteren als een vinkje, terwijl die van jou soms zo koppig is als een ezel.

Niet langer! Lees onze review over het trainingsprogramma

 

Brain Training For Dogs 

 

zodat jouw hond binnenkort exact doet wat jij wil!

De informatie in deze artikelen is uitsluitend bedoeld om te informeren. Hoewel de informatie met de grootste zorg is samengesteld, dient het niet als vervanging voor professioneel advies. Raadpleeg altijd je dierenarts als je vermoedt dat er iets mankeert bij je huisdier.

Beagle opvoeden? 'Beagle Geheimen' helpt je gegarandeerd!


Beagle Geheimen

Sta je op het punt om voor het eerst een Beagle pup te kopen of heb je het schattige beestje al in huis? Dan kan wat extra informatie over deze soort hond geen kwaad. Of je nou een of meerdere Beagles moet opvoeden of dat je jouw volwassen hond wat beter wil leren luisteren, tips zijn altijd welkom. Om in deze behoefte te voorzien is het e-book Beagle Geheimen geschreven. Maar wat is dit voor boek en heeft het ook voor jou meerwaarde? En hoe zit het met de betrouwbaarheid van de schrijver? We zochten het voor je uit.


Wat is dit voor boek?

Beagle Geheimen is een e-book speciaal voor hondeneigenaars die hun hond wat beter willen opvoeden. Of je nou een puppy hebt die alles nog moet leren, of dat je een wat oudere eigenwijze Beagle hebt die niet wil luisteren, dit boek staat vol met nuttige tips over een Beagle opvoeden.


Waar gaat het boek over?

Het boek gaat over praktische zaken, zoals de soort voeding wat de hond moet krijgen, maar ook over emotionele zaken, zodat je een lieve en gehoorzame hond krijgt. Ook krijg je tips over een Beagle pup kopen, waardoor het boek ook zeker geschikt is als je nog geen hond in huis hebt. Door dit boek door te lezen weet je van tevoren goed waar je aan zult beginnen en kun je vanaf het begin een goede opvoeding toepassen. Je ontdekt meer over het Beagle karakter en over een Beagle opvoeden, maar je komt ook te weten hoe je een betrouwbare Beagle fokker uitkiest.


Wie heeft het boek geschreven?

Het e-book is gepubliceerd onder de naam van Frans de Vries. Natuurlijk wil je graag weten of deze schrijver wel betrouwbaar is. Frans de Vries is op social media niet terug te vinden, maar het KvK-nummer onderaan de verkooppagina van het e-book is wel na te kijken. Als je dit controleert kom je uit op Blue Sky Marketing.


Dit bedrijf heeft al meerdere e-books gepubliceerd en is een betrouwbaar bedrijf. Frans de Vries zou heel goed een pseudoniem van de echte schrijver kunnen zijn, maar dat maakt de informatie in het boek zeker niet minder waardevol. Je kunt dus met een gerust hart het e-book aanschaffen.Voor wie is dit e-book geschikt?

Eigenlijk is dit e-book geschikt voor iedereen die een Beagle heeft of er in de toekomst eentje wil aanschaffen. Je krijgt tips over de aanschaf van een pup, maar ook over hoe je een wat oudere Beagle kan opvoeden. Ook als je een Beagle hebt en meer over de hond, het karakter en het gedrag wil weten is Beagle geheimen geschreven voor jou.


Is het een nuttig boek?

Aangezien het boek over veel verschillende onderwerpen tips geeft, is het zeker een nuttig boek. Over elk onderwerp waar je vragen over zou kunnen kunnen is wel iets terug te vinden. Het helpt probleemgedrag op te lossen en geeft je alle informatie die je nodig hebt om van jouw Beagle een lieve, gehoorzame hond te maken.


Welke bonussen krijg je bij aanschaf van het boek?

Behalve het e-book zelf, krijg je bij aanschaf van het boek nu ook nog vijf extra bonussen ter waarde van €49,75. Deze bonussen zijn vier extra boeken, waarin dieper op bepaalde onderwerpen in wordt gegaan én je krijgt levenslange toegang tot eventuele updates van het boek.


De e-books die je extra krijgt zijn:

 • Succesvolle tips voor de verzorging en training van je puppy

 • Baas Over Je Eigen Beagle

 • Honden Training Geheimen

 • Je Beagle Laten Komen Op Commando


 
 

Wat is het doel van het boek?

In het boek wordt veel nuttige informatie gedeeld over een Beagle pup opvoeden, maar ook over een Beagle pup kopen. Het doel is dan ook om zoveel mogelijk baasjes van Beagles te helpen bij de opvoeding van hun hond. Zo lopen er straks zoveel mogelijk gelukkige honden én baasjes rond.


Wat ontdek je allemaal in het boek?

In het e-book komen een aantal verschillende onderwerpen aanbod die jou gaan helpen bij de opvoeding van Beagles. Onderwerpen die besproken worden zijn:


 • Karakter van Beagles en of deze hond bij jou en je gezin past

 • Alles wat je moet weten over het kopen van een Beagle pup

 • Zindelijkheidstraining

 • Geschiedenis en uiterlijk van een Beagle

 • Hoe los je gedragsproblemen op

 • Een Beagle pup opvoeden

 • Voeding, verzorging en beweging

 • Ziektes herkennen en voorkomen

 • Goed zorgen voor de gezondheid van een oudere Beagle

Wat vinden andere mensen van het boek?

Op internet zijn een aantal verschillende reviews over dit e-book te vinden. Deze benadrukken voornamelijk hoe nuttig dit boek is bij het opvoeden van je hond. Er wordt ook geprezen hoe handig het is dat dit e-book specifiek geschreven is voor dit hondenras. Het e-book heeft al menig hondeneigenaar geholpen bij het beter opvoeden van hun hond.Plus- en minpunten

Dit e-book is eigenlijk meer dan alleen een boek. Door alle nuttige tips en de extra bonussen die je bij het boek krijgt heb je uiteindelijk een compleet trainingspakket voor je hond in handen. Dat dit boek zo compleet is, is zeker een groot pluspunt. Eigenlijk heb je naast dit pakket niks anders meer nodig om de opvoeding van jouw hond zo succesvol mogelijk te maken.


De lay-out van het e-book is wel enigszins minimalistisch. Je moet geen flink gestyled boek verwachten. Maar eigenlijk is het minimalistische design zo erg niet. De focus ligt in dit boek duidelijk op de inhoud en niet op de vormgeving en is dat niet waar het uiteindelijk allemaal om draait? De inhoud is meer dan prima, dus we hebben eigenlijk niks te klagen.


Prijs van het e-book

Nou ben je natuurlijk ook wel benieuwd wat je dan voor al deze e-books samen betaalt en dat zal je positief verrassen. Je betaalt namelijk maar €37,- voor dit e-book en alles extra's. Voor nog geen vier tientjes beschik je over alle informatie die je nodig hebt voor de opvoeding van jouw hond.


Niet goed, geld terug

Ben je nou toch nog een beetje sceptisch of dit boek wel echt alle informatie biedt die jij wil hebben? Dan kun je toch zonder risico het e-book aanschaffen. Er geldt namelijk een 'Niet goed, geld terug'- garantie. Ben je nou na aankoop toch niet tevreden? Dan kun je binnen 60 dagen je volledige aankoopbedrag retour vragen. Dat is nog eens kopen zonder risico!Meer artikelen

Comments


WhatsApp Image 2023-11-07 at 162139 5.jpg

Vers GEKOOKT hondenvoer?!

Ik heb laatst het hondenvoer van Butternut Box mogen testen. Benieuwd naar mijn review?

Ontdek mijn oordeel! ⇨

bottom of page