top of page

Heb jij af en toe ook zo'n lastige hond?

braintrain3.jpg

De honden van al je vrienden, familie en buren zijn allemaal zo braaf en luisteren als een vinkje, terwijl die van jou soms zo koppig is als een ezel.

Niet langer! Lees onze review over het trainingsprogramma

 

Brain Training For Dogs 

 

zodat jouw hond binnenkort exact doet wat jij wil!

De informatie in deze artikelen is uitsluitend bedoeld om te informeren. Hoewel de informatie met de grootste zorg is samengesteld, dient het niet als vervanging voor professioneel advies. Raadpleeg altijd je dierenarts als je vermoedt dat er iets mankeert bij je huisdier.

Just Russel Review: 5 dikke sterren! [Hondenvoer op maat!] ⭐⭐⭐⭐⭐



Ik ben laatst door Just Russel benaderd met de vraag of ik hun hondenvoer wilde testen om er vervolgens een review over te schrijven. Gratis hondenvoer? Daar zeg ik geen nee tegen!


Maar ondanks dat wil ik in deze review natuurlijk wel zo eerlijk mogelijk met je zijn. In dit artikel lees je dus mijn oprechte mening over Just Russel.


Benieuwd? Lees dan snel verder!


Onderwerpen


Wat is Just Russel?

Wat is Just Russel precies en waarom zou je voor hen kiezen in plaats van hondenvoer van een ander merk?


Just Russel is gepersonaliseerd hondenvoer in abonnementsvorm. Dat wil dus zeggen dat je elke maand automatisch je hondenvoer binnenkrijgt, dat ook nog eens volledig op maat gemaakt is voor jouw hond.


En voordat je denkt:"Bah, weer zo'n abonnement waar je jaren aan vast zit", dat is dus niet zo. Just Russel is elk moment makkelijk opzegbaar. Maandje uitproberen? Dat is dus geen probleem!


Dit klinkt erg handig, en dat is het zeker ook! Just Russel is daarom ook niet voor niets uitgeroepen tot "Beste product van het jaar 2021-2022" én opnieuw tot "Beste product van het jaar 2023-2024".



* Woon je in België? Klik dan hier om naar justrussel.be te gaan. Ook dan krijg je uiteraard 30% korting!


Tip: Gebruik tijdens de checkout de tijdelijke promocode JRHONDEN30 en krijg naast 30% korting nu ook nog een gratis speeltje!


Hoe werkt het bestelproces?

Het bestelproces is erg simpel. Je begint met het invullen van je naam en e-mailadres. Daarna krijg je een korte vragenlijst waarin Just Russel meer te weten komt over jouw hond (of kat, want daar maken ze ook voer voor).


Zo vragen ze bijvoorbeeld naar het geslacht, de leeftijd, het ras, gewicht, conditie, gezondheidsklachten, allergieën en nog een aantal andere dingen.


Als je dit allemaal hebt ingevuld kan je eventueel nog andere huisdieren toevoegen.


Door deze vragenlijst heeft Just Russel genoeg informatie over je hond, zodat ze aan de slag kunnen met het samenstellen van het voer.


Als je hond bepaalde dingen niet lust of gek is op een bepaalde smaak, dan kan je dit na het betaalproces in het Just Russel dashboard nog aangeven.


Als je dit allemaal gedaan hebt, dan kan je binnen een aantal dagen je hondenvoer op maat verwachten!


Mijn eerste indruk

Het moment is daar, het pakket is binnen!


Doos met bestelling van Just Russel

Het eerste wat me opvalt is de leuke foto op de voorkant van de zak en de naam van onze honden op de zakken. In je account kan je ook zelf een foto van jouw viervoeter toevoegen die Just Russel vervolgens op de zak print.


Zo is elke zak volledig gepersonaliseerd!


Mijn eerste indruk is dat het er allemaal erg goed, netjes en strak uitziet. Ook de bekers die erbij zitten zijn handig om de porties mee af te meten.


Inhoud van bestelling van Just Russel uitgestald op tafel

Dit is het hele pakket. Ik zal je vertellen wat er allemaal bij zat.


Wat zit er allemaal bij?

Dus, wat zat er allemaal in de doos?


In de doos zat per hond een zak voer met een leuke foto van het ras en de naam van de hond. Daarnaast zat er een maatbekertje bij, om de porties af te meten en een voedselplan.


In dit voedselplan staat het gewicht van de porties beschreven en hoe je deze afmeet met de maatbeker. Ook staat de volledige ingrediëntenlijst erop, zodat je precies na kan gaan wat er allemaal in het voer verwerkt zit.


Verder zaten er nog wat foldertjes bij met wat leesvoer over Just Russel.


En natuurlijk niet te vergeten: er zat een leuk speeltje bij!


cairn terrier ligt met kauwspeelgoed op groot groen hondenkussen
Finn met z'n nieuwe Just Russel speeltje!

Dit is trouwens het Snoozle Orthopedische Hondenkussen waar Finn op ligt. Die vinden allebei m'n honden erg lekker liggen! Benieuwd? Bekijk hem nu hier op bol.com!


Voordelen van Just Russel

Nu je een beetje een idee hebt gekregen wat het hele concept van Just Russel inhoudt en waar ze voor staan, ben je hoogstwaarschijnlijk ook wel benieuwd wat nou alle voordelen zijn van Just Russel.


Dat zijn er nogal wat, dus ik heb ze hieronder in een overzichtelijk lijstje gezet voor je:

  • Voedsel op maat: Aan de hand van een aantal vragen wordt het voer voor je hond volledig gepersonaliseerd.

  • Elk moment abonnement stopzetten: Je zit niet 1 of 2 jaar vast aan een abonnement. Zelfs niet langer dan een maand. Je kan gewoon elk moment wanneer je dat wenst je abonnement stopzetten.

  • Makkelijk bestelling uitstellen, eerder laten komen, pauzeren of stopzetten: Je kunt je bestelling op elk moment uitstellen, eerder laten komen, pauzeren of stopzetten. Zo houd jij volledig de controle over je abonnement.

  • Elk moment hondenvoer aanpassen: Is je hond wat zwaarder geworden of heeft hij een nieuwe allergie ontwikkeld? Geen probleem, dit pas je meteen aan voor de volgende levering.

  • Je hoeft niet meer na te denken over het kopen van voedsel: Elke maand automatisch precies de juiste hoeveelheid hondenvoer op de stoep. Dat scheelt weer kopzorgen.

  • Naast voedsel, kan je ook kiezen voor leuke speeltjes: Zo heeft je hond elke maand weer een nieuw speeltje om naar uit te kijken.

  • Makkelijk portioneren met de maatbeker, goede en uitgebreide uitleg en voedselplan erbij: Al het denkwerk wordt voor je weggenomen, met de simpele uitleg die erbij zit en de maatbeker om het voer te portioneren.

  • Ook mooi dat volledige ingrediëntenlijst erbij zit: Jouw op maat gemaakte hondenvoer is dus erg transparant, waardoor je zeker weet dat het voedsel voldoet aan de eisen van je hond.

  • Mogelijkheid om rechtstreeks vragen te stellen aan de dierenartsen van Just Russel: Vragen die je hebt - zowel over het hondenvoer als andere vragen die je hebt over je hond - worden met liefde beantwoord door de dierenartsen van Just Russel.

  • Niet tevreden? Geld terug: Of zoals ze zelf zeggen: "Als jouw liefste viervoeter z’n kommetje niet schoonlikt, betalen we je eerste levering terug."


* Of ga hier naar justrussel.be als je in België woont.


Eventuele nadelen?

Zijn er dan ook nadelen aan Just Russel of hun hondenvoer?


Ik heb zelf nog geen nadelen gevonden, dus heb ik het internet even afgestruind of er mensen waren die nadelen te noemen hadden over Just Russel.


Ik heb niet zoveel kunnen vinden, maar wat ik wel heb gevonden is dat van een aantal mensen (welgeteld 2) hun hond de brokken niet kon verteren.


Dit is naar mijn mening niet per se meteen ten nadele van Just Russel. Dit kan met ieder merk gebeuren en deze mensen met hun honden hadden helaas net pech bij Just Russel, denk ik.


Een ander nadeel dat genoemd werd was dat iemand het hondenvoer van Just Russel prijzig vond. Dit vind ik zelf eigenlijk reuze meevallen, zeker als je bedenkt dat dit hondenvoer volledig is afgestemd op de eisen en voorkeuren van jouw hond.


Maar ja, dat is voor iedereen persoonlijk natuurlijk.


Al met al vallen deze nadelen wat mij betreft in het niet bij de enorme lijst voordelen.


Wat kost het voer van Just Russel?

Een belangrijke factor die meespeelt in het bepalen of bepaald hondenvoer geschikt is voor jou en je hond is natuurlijk de prijs.


Zoals ik net zei vind ik de prijs van Just Russel best meevallen. Je hebt namelijk al op maat gemaakt hondenvoer vanaf €19,99 per maand!


Dit kan natuurlijk oplopen aan de hand van de eisen en wensen van jouw hond, maar deze vanaf prijs is in ieder geval al een stuk lager dan dat je voor een hoop andere premium merken betaalt.


Ervaringen van andere mensen

Nou, de negatieve ervaringen van 3 mensen heb ik net al genoemd.


Het leeuwendeel van de 3000+ beoordelingen op Trustpilot, 5000+ beoordelingen op de website van Just Russel zelf en 1600+ Google Reviews zijn zeer positief!


Zo scoort Just Russel zowel op Trustpilot als op Google Reviews een 4,7/5. Als dat geen goede score is dan weet ik het ook niet meer.


Hier een kleine greep uit de enorme hoeveelheid positieve beoordelingen:


"Nadat onze hond antibiotica had gekregen voor een behandeling, lustte hij echt niets meer. We hadden zoveel merken geprobeerd en met Just Russel zijn we nu al meer dan een jaar goed. Echt enorm blij met de samenstelling en goede service. Als er iets te snel komt of ik een vraag heb, kan ik terecht bij de klantendienst."


"Mijn hondje Poema had veel last van een slechte stoelgang. Ik heb zoals waarschijnlijk vele andere heel veel verschillende soorten voeding geprobeerd: dierenarts, supermarkt, dierenwinkel,... Ik leerde Just Russel gepersonaliseerde hondenvoeding kennen via Facebook en ben heel tevreden (Poema ook ;-))!


Als je nog twijfelt, dit moet je echt proberen!! Super lieve mensen, goede service maar vooral: mijn hond eet het HEEL GRAAG! :-) De slechte stoelgang is verleden tijd. Ik ben fan!"


"Zeer tevreden over de werking van Just Russel! Onze hondjes zijn dol op de korrels! Alles op maat gemaakt voor de gezondheid van elk hondje, ze blinken in hun vacht, hebben meer energie,... Ook de klantenservice werkt altijd super vlot en vriendelijk! Zeer makkelijk om zelf de levering op te volgen of aan te passen via de app... Kortom zeker een aanrader!"


Zoals je ziet zijn de mensen heel erg tevreden met het voer van Just Russel. Maar dan nu de grote vraag: wat vind ik er zelf van?


Mijn eigen ervaring en eindoordeel: ⭐⭐⭐⭐⭐

Misschien kreeg je al een beetje het idee uit de rest van deze review dat ik positief te spreken ben over Just Russel, en dat klopt!


Ik kan eigenlijk niks anders dan positief zijn over Just Russel. Ik vind het een te gek bedrijf!


De website zit goed in elkaar, de vragen voor het op maat maken van het hondenvoer zijn simpel en snel te beantwoorden, de service is top, het pakket met hondenvoer is mooi vormgegeven en hun hondenvoer zelf is helemaal fantastisch!


Op het moment van schrijven is Just Russel een start-up en zijn ze dus nog helemaal niet zo lang bezig, maar ze hebben nu al de titel "Beste product van het jaar 2021-2022" en "Beste product van het jaar 2023-2024" veroverd en duizenden baasjes en honden blij gemaakt.


Daarom geef ik Just Russel 5 dikke sterren! ⭐⭐⭐⭐⭐


Conclusie

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je het hondenvoer op maat van Just Russel zelf uitproberen, of ben je al overtuigd om volledig over te gaan op dit voer?


Klik dan op de button of tekstlink hieronder en ontvang nu 30% korting! Dat is nog eens mooi meegenomen! (De code is enkel geldig voor nieuwe klanten)



* Of ga hier naar justrussel.be als je in België woont.


Meer artikelen

WhatsApp Image 2023-11-07 at 162139 5.jpg

Vers GEKOOKT hondenvoer?!

Ik heb laatst het hondenvoer van Butternut Box mogen testen. Benieuwd naar mijn review?

Ontdek mijn oordeel! ⇨

bottom of page