top of page

Heb jij af en toe ook zo'n lastige hond?

braintrain3.jpg

De honden van al je vrienden, familie en buren zijn allemaal zo braaf en luisteren als een vinkje, terwijl die van jou soms zo koppig is als een ezel.

Niet langer! Lees onze review over het trainingsprogramma

 

Brain Training For Dogs 

 

zodat jouw hond binnenkort exact doet wat jij wil!

De informatie in deze artikelen is uitsluitend bedoeld om te informeren. Hoewel de informatie met de grootste zorg is samengesteld, dient het niet als vervanging voor professioneel advies. Raadpleeg altijd je dierenarts als je vermoedt dat er iets mankeert bij je huisdier.

10x het beste speelgoed voor je tanden-wisselende puppy!Het tanden wisselen heeft op een puppy net zoveel impact als bij een kind. Het kan vervelend aanvoelen, het kan zelfs een beetje pijn doen en daarnaast kan het zelfs drukken op het humeur van de puppy.


Als baasje voel je je vaak machteloos als er iets aan de hand is met je huisdier, maar gelukkig kan je het dier wel degelijk helpen.


Er is speciaal speelgoed op de markt gebracht waarmee je puppy niet alleen leuk kan spelen, maar waarbij ook het tanden wisselen beter en minder lastig verloopt.


Bekijk de 10 beste producten voor je tanden-wisselende puppy in onderstaand lijstje en maak je keuze!


1. Kong Puppy

Een van de fijnste speelgoedjes die je aan je puppy kan geven is dit Kong Puppy kauwspeelgoed. Het speeltje is speciaal ontwikkeld voor de puppy die zijn tandjes wisselt.


Dit kan een vervelende ervaring zijn voor de puppy, maar met dit speeltje wordt de last hiervan verzacht.


Het is gemaakt van 100 procent puur latex. Dit materiaal is iets zachter dan de normale Kong (die geschikt is voor volwassen honden). Doordat dit materiaal zo zacht is, kan het een goede aanvulling bieden bij de bescherming van het tandvlees (Gum).


Dit schattige speeltje is verkrijgbaar in de kleur baby blauw en baby roze.


Om het speeltje niet alleen functioneel te maken, maar ook interessant te maken kan je het vullen met lekkernij zodat je pup er langer mee zal spelen en hierdoor het effect op het tandvlees alleen maar meer wordt bevorderd.
2. Nylabone Teething Pacifier

Voor echte kauwende puppy's mag dit speeltje niet ontbreken.


Dit speeltje kan een goede bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het tandvlees en ervoor zorgen dat de tandenwisseling goed verloopt.


Puppy's die tanden wisselen hebben nogal de neiging om overal op te knagen, maar het knagen op dit speeltje wordt wel extra interessant gemaakt.


In tegenstelling tot een kauwsnack die ze snel op hebben, is dit speeltje ervoor gemaakt om er lang van te genieten. Deze pacifier is geschikt voor puppy's tot ongeveer 7 kilo.


Het is niet geschikt voor honden die al tanden hebben gewisseld, omdat dan de kans bestaat dat ze het kapot bijten.


Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig nylon dat niet schadelijk is voor de gezondheid van je hond. Het heeft een lekkere speksmaak en daardoor is het erg in trek bij de honden.
 

Wil je de opvoeding van je pup meteen goed aanpakken en zo probleemgedrag voorkomen?


Het Grote PuppyBoek heeft al veel mensen geholpen bij het opvoeden van hun puppy tot een lieve en gehoorzame beste vriend.


Voor het symbolische (en TIJDELIJKE) bedrag van 27 euro kan je al gebruik maken van deze COMPLETE en VOLLEDIGE gids om je puppy om te toveren tot een hele lieve grote harige vriend!


Wees er snel bij, want je krijgt nu ook TIJDELIJK 3 GRATIS bonussen erbij! 

3. Beeztees Puppy Koel Bijtring

Als je puppy bezig is met het wisselen van zijn tandjes, dan kan dit nogal vervelend aanvoelen voor hem of haar. Als baasje kan je te hulp schieten.


Met de Beeztees Puppy Koel Bijtring zorg je voor een welkome verlichting tijdens het wisselen van de tanden.


Deze bijtring is gemaakt van stevig TPR-materiaal. Dit is extra stevig en de puppy kan er naar hartenlust op kauwen.


Deze bijtring is speciaal gemaakt voor puppy's die hun tanden wisselen. Dit komt omdat de bijtring er niet alleen voor geschikt is om erop te kauwen, maar het kan ook zorgen voor verkoeling.


Door de bijtring in de vriezer te stoppen wordt hij lekker koud en dit voelt weer fijn aan tijdens het kauwen op de ring. Dit zorgt voor een heerlijke verlichting wanneer de hond last heeft van een pijnlijk gebit.


De ring is verkrijgbaar in de kleur blauw en kan steeds opnieuw worden gebruikt.
4. Varkensoren

Varkensoren zijn bekende producten die je vaak tegenkomt in de dierenwinkels. Dat is niet zo gek, want geen enkele hond kan de heerlijke smaak van varkensoren weerstaan.


De smaak van het gedroogde vlees is onweerstaanbaar en daarnaast is het niet alleen voedzaam, maar biedt het ook een welkome bijdrage wanneer puppy's hun tanden wisselen.


Een puppy dat zijn tanden wisselt, is vaak geneigd om op van alles en nog wat te knauwen en te kauwen. De puppy is dan op zoek naar verlichting.


Op deze varkensoren kan er naar hartenlust worden gekauwd en duurt het, wegens de taaie structuur, voor een puppy wel een tijdje voordat het op is.

5. Vustin 6-delige ballenset

De meeste honden zijn er dol op om balletjes op te vangen en vervolgens op deze balletjes te kauwen. Dit is alleen maar goed voor het tandvlees en voor het behoud van een gezond gebit.


Puppy's die tanden wisselen, willen ook graag overal en nergens op kauwen, maar daar worden natuurlijk niet alle baasjes even blij van. Vooral niet wanneer de puppy besluit te kauwen op de meubels.


Geef hem dan een speeltje waar hij echt iets aan heeft zoals deze Vustin 6-delige ballenset.


Met deze ballenset heb je een compleet entertainmentpakket voor je puppy in huis gehaald. Deze set bestaat uit zes verschillende balletjes waarmee het hartstikke leuk is om ermee te spelen.


Zo heb je de oranje bal met zachte stekels, de kleurrijke bal gemaakt van touw, de groene interactieve voedingsbal, de rode zware bal, de gele interactieve bal en de blauw-witte piepende bal.


Je hond zal een betere mentale ontwikkeling hebben en daarnaast zijn deze ballen niet schadelijk voor de gezondheid. Dat is natuurlijk ook altijd fijn!
6. Nylabone Flexi

Puppy's die nog niet gewisseld hebben, hebben de behoefte aan kauwen. Doorkomende tandjes kunnen een vervelend gevoel geven, net zoals bij kinderen. Je moet de puppy dan ook de verlichting geven die het verdiend.


Dat kan in de vorm van deze Nylabone. Het kauwbot heeft een heerlijke rundvleessmaak. Hierdoor is het speeltje in trek bij alle honden.


Door op dit bot te kauwen is het een verlichting voor wanneer de puppy zijn tanden wisselt en veel last kan hebben van zijn tandvlees hierdoor.


Het kauwbot is gemaakt van hoogwaardig materiaal waardoor het niet gevaarlijk is voor de gezondheid van de puppy.


De botten zijn in verschillende soorten te verkrijgen. Let er goed op dat je het botje neemt speciaal voor puppy's.
7. Puppy Dental Bot

Dit is een speeltje dat echt niet mag ontbreken in het speelgoedcollectie van jouw pup. Het speeltje komt helemaal goed van pas wanneer je puppy zijn tandjes wisselt.


Het speeltje is voorzien van een heerlijke vanillegeur. Je puppy zal er niet vanaf kunnen blijven. Het kauwen op het botje zorgt ervoor dat tandsteen zich niet kan vormen in het gebit.


Het kauwen op dit bot zorgt ook voor verlichting van de pijn voor je tanden wisselende puppy. Volgende keer als ze weer beginnen te kauwen op je bankstel, geef ze dan dit Puppy Dental Bot!8. Latex Hondje Musty

Dit schattige speeltje in de vorm van een hondje is een ideaal speeltje voor elke puppy. Niet alleen is het een heel schattig speeltje om te zien, maar je eigen puppy zal hier veel plezier aan beleven.


Het is een onmisbaar speeltje wanneer je puppy z'n tanden wisselt. Het zachte hondje is gemaakt van latex. Dit materiaal is zacht, maar zorgt ook voor een bevordering van een goed en gezond tandvlees.


Om het speeltje helemaal compleet te maken, zit er binnenin ook een pieper waarmee het voor het hondje nog leuker is om met het speeltje te spelen.


Dat is maar goed ook, want hoe meer tijd hij met het speeltje doorbrengt, hoe beter het verloopt tijdens het wisselen van de tanden.


Het materiaal is gemaakt van onschadelijk materiaal en daardoor kan het hondje er veilig mee spelen.
9. Nylabone Puppy Chew Bijtringen

Bijtringen zijn er speciaal voor gemaakt om puppy's die tanden wisselen een welverdiende verlossing te geven van de vervelende pijnen en het irriterende gevoel van het tandvlees.


Deze bijtring is speciaal gemaakt voor puppy's en ziet er vrolijk uit. Het is gemaakt van onschadelijke materialen en van hard materiaal zodat de puppy er naar hartenlust op kan bijten.


Het is niet alleen pijnverlichtend, maar ook helpt het om de tanden en de kaken te versterken.
10. Playstrong Rubber Bot

Dit speeltje is een klein bot dat gemaakt is voor honden. Het is ook ideaal voor puppy's die in de periode zitten dat ze tanden wisselen.


Het is gemaakt van TPR rubber. Dit is een stevige rubbersoort die duurzaam is, waarin langdurig gebeten kan worden en die niet gevaarlijk is voor de gezondheid van je hond.


Het speeltje blijft drijven in het water en daarnaast is het voorzien van inkepingen zodat je er koekjes in kan steken. Het speeltje is rood en daardoor goed zichtbaar.
Conclusie

Geef je puppy precies wat het nodig heeft in de periode van het tanden wisselen. Het is een vervelende periode en dat moet natuurlijk wel verlicht worden.


Deze speeltjes zijn niet alleen leuk om mee te spelen maar hebben ook genoeg voordelen zodat je hond ook deze lastige periode goed doorkomt.


Trouwens..!


Ben je nog op zoek naar het allerbeste voer voor jouw lieve pup, dan kan je ik zeker het voer van Just Russel aanbevelen. Dit voer is volledig op maat gemaakt voor jouw hond, gebaseerd op een aantal simpele vragen die je eerst moet beantwoorden.


Kijk hier meteen op de site (nú met 30% korting!), of lees eerst mijn review over Just Russel hondenvoer.


Just Russel heeft al hondenvoer vanaf €19,99 per maand!


Nog een gratis tip:

De dierenartskosten kunnen met een pup aardig in de papieren lopen. Om flinke dierenartskosten te voorkomen, kan ik je zeker aanraden om een hondenverzekering af te sluiten.


Wil jij ook de beste verzekering voor jouw lieve pup, dan zou ik je aanraden om even mijn artikel te lezen waarin ik de beste hondenverzekeringen vergelijk.


(Heb je geen zin om alsnog hondenverzekeringen te vergelijken? Dan zal ik alvast de beste 2 voor je verklappen. Figo heeft namelijk de beste dekking en PetSecur is de goedkoopste en meest gekozen. Doe er je voordeel mee!)


Meer artikelen

Comments


WhatsApp Image 2023-11-07 at 162139 5.jpg

Vers GEKOOKT hondenvoer?!

Ik heb laatst het hondenvoer van Butternut Box mogen testen. Benieuwd naar mijn review?

Ontdek mijn oordeel! ⇨

bottom of page