top of page

Heb jij af en toe ook zo'n lastige hond?

braintrain3.jpg

De honden van al je vrienden, familie en buren zijn allemaal zo braaf en luisteren als een vinkje, terwijl die van jou soms zo koppig is als een ezel.

Niet langer! Lees onze review over het trainingsprogramma

 

Brain Training For Dogs 

 

zodat jouw hond binnenkort exact doet wat jij wil!

De informatie in deze artikelen is uitsluitend bedoeld om te informeren. Hoewel de informatie met de grootste zorg is samengesteld, dient het niet als vervanging voor professioneel advies. Raadpleeg altijd je dierenarts als je vermoedt dat er iets mankeert bij je huisdier.

Franse Bulldog opvoeden? Het Complete Handboek Voor De Franse Bulldog review!


Het complete handboek voor de Franse bulldog

Heb jij onlangs een Franse Bulldog geadopteerd of gekocht of overweeg jij een Bulldog? Dan ben je niet de enige. Het hondenras is razend populair in Nederland en België en is dan ook zeer geliefd bij vele eigenaren. Echter kan het opvoeden van een Franse Bulldog een lastige taak zijn. Gelukkig is er hulp.


In het Complete Handboek Voor De Franse Bulldog e-book, ontdek je hoe je professioneel en eenvoudig het best jouw Bulldog kunt opvoeden. Kom meer te weten over wat dit boek zoal inhoudt en waarom het wellicht voor jou geschikt is om aan te schaffen.


Onderwerpen

- Wat is het ‘Complete Handboek Voor De Franse Bulldog’ voor boek?

- Wat wordt er zoal behandeld in het boek?

- Betrouwbaarheid schrijver

- Voor wie is dit e-book geschikt?

- Is het een nuttig boek?

- Welke bonussen krijg je erbij?

- Wat ontdek je allemaal in het boek?

- Wat zijn de ervaringen van andere mensen?

- Wat zijn de plus en minpunten van het boek?

- Wat is de prijs van het e-book?


Wat is het ‘Complete Handboek Voor De Franse Bulldog’ voor boek?

Het Complete Handboek Voor De Franse Bulldog e-book is een verzameling aan waardevolle informatie over het opvoeden van de Franse Bulldog. De Bulldog is een ras apart en komt met een gebruiksaanwijzing.


In het boek wordt deze zorgvuldig gegeven. In handige stappen en met een schat aan tips en adviezen, ontdek je hoe jij het best jouw Bulldog puppy kunt trainen en opvoeden op een verantwoorde manier.

Wat wordt er zoal behandeld in het boek?

Het boek barst van de tips en adviezen. Het begint bij het begin, de aanschaf, de eerste verzorging tot aan het aanleren en stimuleren van goed gedrag.


In het boek komen veel voorkomende problemen aan het bod die door Bulldog eigenaren opgemerkt zijn en waarvoor eenvoudige oplossingen zijn. Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld het opspringen, blaffen en hard aan de lijn trekken.

Met het boek ontdek je dat het opvoeden van de Bulldog geen onmogelijke klus is en dat elk baasje in staat is om een keurige en vriendelijke hond van de Bulldog te maken. Je leert jouw eigen hond beter kennen en bouwt samen aan een goede vriendschapsband.

Betrouwbaarheid schrijver

Het boek is samengesteld door ervaringsdeskundigen en door uitvoerig onderzoek. Het boek wordt geschreven uit oogpunt van de fictieve auteur Piet de Wit. De man is een bron van inspiratie en weet alles over het opvoeden en verzorgen van de Bulldog.


De informatie uit het boek is tot stand gekomen door interviews, onderzoek en ervaringen van Bulldog eigenaren, een dierenarts en fokkers. Hierdoor kan met zekerheid gesteld worden dat de informatie uit het boek betrouwbaar is en relevant.Voor wie is dit e-book geschikt?

Het boek is speciaal geschreven voor beginnende Bulldog eigenaren zonder ervaring. Ook kan het boek geschikt zijn voor Franse Bulldog eigenaren die op latere leeftijd van de Bulldog problemen hebben met de opvoeding en graag ondersteuning willen bij het correct afleren van slecht gedrag of bij het stimuleren van goed gedrag.

Uiteraard is het boek geschikt voor mensen die overwegen een Franse Bulldog aan te schaffen en daarvoor alles willen ontdekken over het zorgvuldig opvoeden van de Bulldog.

Is het een nuttig boek?

Het boek is zeer nuttig voor mensen die nog nooit een Franse Bulldog hebben gehad en graag een puppy willen aanschaffen. Het boek kan je helpen om veel beginnersfouten te voorkomen. Ook kan het boek nuttig zijn wanneer je bepaald gedrag wil afleren en wanneer je niet goed weet hoe je dit aan moet pakken.

Vaak kunnen kleine tips en adviezen al erg nuttig zijn en hoef je niet direct met jouw puppy op puppycursus wanneer er kleine problemen plaats vinden. Met het boek leer je de juiste kennis beheersen en kun je op een verantwoorde manier jouw puppy opvoeden.

Welke bonussen krijg je erbij?

Het e-book biedt toegang tot vele andere hulpmiddelen. Zo krijg je bij het e-book ook andere e-books erbij, om zo de volledige kennis te krijgen van het opvoeden van een Bulldog. De bonus artikelen zijn de volgende:

  • BONUS 1 – Het e-book ‘Succesvolle Tips Voor De Verzorging En Training Van Je Puppy’ vol informatie over puppy’s en van uiterst belang bij een Franse Bulldog opvoeden.

  • BONUS 2 – het e-book ‘Baas Over Je Eigen Franse Bulldog’ met handige stap-voor-stap beschrijvingen over het afleren van verkeerd gedrag van jouw bulldog.

  • BONUS 3 – Het e-book ‘Honden Training Geheimen’ vol met geheimen over Franse Bulldog opvoeden dat van uiterst belang is voor een zorgvuldige opvoeding.

  • BONUS 4 – Het e-book ‘Acht Simpele technieken om Je Franse Bulldog Te Laten Komen Op Commando’ om je hond op commando naar je toe te laten komen.

  • BONUS 5 - Levenslange Updates en toegang tot nieuwe hoofdstukken en informatie dat naar je wordt verzonden.


Franse Bulldog zit op groene straat

Wat ontdek je allemaal in het boek?

Het doel van dit boek is om van jou een ware Franse Bulldog puppy kenner te maken en jou alles bij te brengen over het verantwoord opvoeden van de hond. Zo leer je bijvoorbeeld in het boek dat straffen en schelden op de hond absoluut niet werkt bij Bulldogs.


Ze zijn makkelijk zindelijk te maken, mits je uiteraard de juiste methoden toepast. Het boek leert je om de mentale eigenschappen van de hond in kaart te brengen en deze eigenschappen te gebruiken om het juiste gedrag aan te leren.

Wat zijn de ervaringen van andere mensen?

Al vele mensen hebben het boek uitgeprobeerd en tevreden recensies geleverd. Het boek valt bij vele eigenaren in de smaak vanwege de overzichtelijke stappen, de duidelijke taal en de handige overzichten.


Vrijwel elk belangrijk detail, en elke nuttige tip is opgenomen in dit boek. Gebruikers van het boek geven dan ook aan dat het een alomvattend verhaal is en geven aan vrijwel niets te missen uit het boek. Het boek heeft vele eigenaren geholpen om beginnersfouten te voorkomen en om het juiste gedrag aan te leren bij de Bulldog.

Wat zijn de plus en minpunten van het boek?

Uiteraard is elke pup anders en heeft elke eigenaar zo zijn eigen methode van opvoeden. Het boek is dan ook een ondersteuning en biedt jou hulp wanneer jij dit wenst. Enkele plus- en minpunten van het boek zijn:

Pluspunten

- Duidelijke taal

- Overzichtelijk

- Eenvoudig toepasbaar

- Veel informatie

- Geschikt voor zowel Franse Bulldog puppy eigenaren als eigenaren van volwassen Bulldogs

Minpunten

- Dat het een flinke hoeveelheid informatie betreft kan ook wat overweldigend voelen, maar elk probleem waar je tegenaan kunt lopen wordt beschreven, met bijbehorende oplossing

- Het is soms net iets algemeen geschreven


Wat is de prijs van het e-book?

Probeer het zelf uit en ervaar of het boek jou kan helpen met het opvoeden van jouw pup. De prijs is slechts 37 euro en geeft je toegang tot vele andere e-books en tot een leven lang aanbod van informatie en updates.


Zo hoef je nooit meer een handige tip te missen en blijf je altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Ben je niet geheel tevreden met het boek? Geen probleem, binnen 60 dagen kun je zonder problemen je geld terug vragen.


e-book Handboek voor de Franse Bulldog

Meer artikelen

Comments


WhatsApp Image 2023-11-07 at 162139 5.jpg

Vers GEKOOKT hondenvoer?!

Ik heb laatst het hondenvoer van Butternut Box mogen testen. Benieuwd naar mijn review?

Ontdek mijn oordeel! ⇨

bottom of page