top of page

Heb jij af en toe ook zo'n lastige hond?

braintrain3.jpg

De honden van al je vrienden, familie en buren zijn allemaal zo braaf en luisteren als een vinkje, terwijl die van jou soms zo koppig is als een ezel.

Niet langer! Lees onze review over het trainingsprogramma

 

Brain Training For Dogs 

 

zodat jouw hond binnenkort exact doet wat jij wil!

De informatie in deze artikelen is uitsluitend bedoeld om te informeren. Hoewel de informatie met de grootste zorg is samengesteld, dient het niet als vervanging voor professioneel advies. Raadpleeg altijd je dierenarts als je vermoedt dat er iets mankeert bij je huisdier.

Golden Retriever opvoeden? Gelukkig is er 'Golden Retriever Geheimen'!


Golden Retriever opvoeden

Ben jij de trotse eigenaar van een Golden Retriever of ben je van plan om binnenkort een Golden Retriever pup te kopen? Dan ben je vast en zeker op zoek naar manieren om de hond goed op te voeden.


Je wil immers jaren kunnen genieten van en met je lieve, goed luisterende hond. Speciaal om dit voor elkaar te krijgen is het e-book Golden Retriever Geheimen geschreven. Dit boek staat vol tips en tricks om van jouw hond de perfecte metgezel te maken.


Maar wat kun je precies verwachten van dit boek? Heeft het voor jou ook meerwaarde? En hoe betrouwbaar is de schrijver? We vertellen je er alles over.


Wat is dit voor soort e-book?

Golden Retriever Geheimen is een boek speciaal voor hondenbezitters met een Golden Retriever. Of je nou al jaren een hond hebt, maar dat deze nog wel wat beter mag leren luisteren of dat je pas net begint met een Golden Retriever pup opvoeden, in dit e-book staan heel veel handige tips. Het is zo geschreven dat je direct met de tips aan de slag kan.


Waar gaat dit boek over?

Dit boek vertelt je alles wat je over Golden Retrievers zou willen weten. Het gaat in op hoe je een goede Golden Retriever fokker uit kan zoeken, maar ook op hoe je de Golden Retriever moet opvoeden.


Je komt meer te weten over geschikte voeding voor de hond, maar ontdekt ook hoe de hond goed naar je leert luisteren. Dit is handig voor als je een pup in huis hebt, maar ook zeker voor als jouw oudere hond soms nog net wat te eigenwijs is.


Ook als je nog twijfelt over dit hondenras is dit e-book een aanrader. Je leest in het e-book alles over wat een Golden Retriever voor karakter heeft en komt zo te weten of dit type hond bij jouw past.


Wie is de schrijver?

Voordat je online iets koopt wil je natuurlijk weten hoe betrouwbaar de aanbieder is. Golden Retriever Geheimen is geschreven door Gerard de Goede. Na wat onderzoek zijn wij tot de conclusie gekomen dat Gerard de Goede een pseudoniem is van de echte schrijver.


Het boek is door Blue Sky Marketing uitgebracht en dit is een betrouwbaar bedrijf. Zij hebben meerdere e-books op hun naam staan en staan ook netjes ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.


Er is zo te zien goed onderzoek gedaan en het boek biedt waardevolle informatie voor de lezer, vooral als je wil ontdekken hoe je een Golden Retriever moet opvoeden.Voor wie is dit e-book geschikt?

Aangezien het boek veel verschillende onderwerpen bespreekt is het boek ook voor een uiteenlopend aantal mensen geschikt.


Ten eerste is het boek geschikt als je al een hond hebt en je wil weten hoe je jouw Golden Retriever kan opvoeden. Ook voor mensen die pas net een Golden Retriever pup hebben aangeschaft, of dit binnenkort willen doen, is dit e-book handig.


Ten slotte kun je het boek ook lezen als je te weten wil komen of dit hondenras voor jou geschikt is. Dus eigenlijk is het e-book gemaakt voor iedereen die meer te weten wil komen over Golden Retrievers.


Hoe nuttig is dit boek?

Zoals hierboven al vermeld staat kun je in dit boek over veel verschillende onderwerpen iets lezen. Als je op zoek bent naar informatie over één of meerdere van deze onderwerpen is het zeker een nuttig boek. Het geeft praktische tips, die je direct in de opvoeding van jouw hond kunt toepassen.


Welke bonussen krijg je als je het e-book koopt?

Behalve het e-book zelf krijg je bij aankoop van het boek ook nog extra bonussen. Je krijgt vier e-books die nog dieper ingaan op bepaalde onderwerpen, zoals de verzorging en training van een pup. Daarnaast krijg je ook levenslang gratis updates van de boeken als deze beschikbaar komen.


De e-books die je er gratis bij krijgt zijn:

  • Succesvolle tips voor de verzorging en training van je puppy

  • Baas Over Je Eigen Golden Retriever

  • Honden Training Geheimen

  • Je Golden Retriever Laten Komen Op Commando

Wat is het doel van het boek?

Dit boek is geschreven om baasjes én honden gelukkiger te maken. Het geeft tips zodat zowel jij als je hond blijer door het leven kunnen gaan. Het leert je zowel een pup opvoeden, als een wat oudere hond. Zo gaan straks zoveel mogelijk baasjes en honden samen gelukkig door het leven.Wat is de inhoud van het e-book?

In het e-book komen veel verschillende onderwerpen aan bod. Een paar van de belangrijkste onderwerpen die besproken worden zijn:

  • Algemene informatie over het hondenras

  • Aanschaf van een puppy

  • Opvoeden van een puppy

  • Training

  • Leven met een Golden Retriever

  • Informatie over de oudere hond

De ervaringen van andere mensen met dit boek

Heeft dit boek andere hondeneigenaren al geholpen bij het opvoeden van hun hond? Op internet zijn diverse ervaringen van andere mensen te vinden. Je leest hier vooral in dat het zo handig is dat dit boek speciaal toegespitst is op dit hondenras. Mede hierdoor heeft het boek al veel waarde gehad voor honden en hun baasjes.Voor- en nadelen

Eigenlijk dekt het woord 'e-book' niet helemaal de lading voor wat Golden Retriever Geheimen is. Door de vele praktische tips én alle bonussen die je krijgt koop je niet gewoon een boek, maar krijg je een compleet trainingspakket voor jouw hond. Met deze aanschaf ben je dus voor een heel hondenleven klaar.


De lay-out van het boek is redelijk minimalistisch, maar dat is niet storend tijdens het lezen. De inhoud van een boek is immers veel belangrijker dan het uiterlijk.


Wat kost het e-book?

Voordat je besluit om dit e-book, inclusief alle bonussen, aan te schaffen wil je natuurlijk weten wat het kost. Als je bedenkt wat je allemaal krijgt, zal de prijs je ontzettend meevallen. Voor maar 37 euro krijg je het volledige pakket. Daarmee ontdek je dus alles over een Golden Retriever opvoeden.


Koop het boek zonder risico

Vraag je je zelfs na het lezen van deze review nog af of dit e-book echt wel waardevol voor jou is? Zelfs dan kun je het e-book zonder risico aanschaffen. Er geldt namelijk een 'niet goed, geld terug'-garantie op het boek. Dat betekent dat je binnen 60 dagen na aankoop het volledige aankoopbedrag nog retour kunt vragen als je niet tevreden bent. Zo weet je zeker dat je altijd een goede aankoop doet!Meer artikelen

Comments


WhatsApp Image 2023-11-07 at 162139 5.jpg

Vers GEKOOKT hondenvoer?!

Ik heb laatst het hondenvoer van Butternut Box mogen testen. Benieuwd naar mijn review?

Ontdek mijn oordeel! ⇨

bottom of page