top of page

Heb jij af en toe ook zo'n lastige hond?

braintrain3.jpg

De honden van al je vrienden, familie en buren zijn allemaal zo braaf en luisteren als een vinkje, terwijl die van jou soms zo koppig is als een ezel.

Niet langer! Lees onze review over het trainingsprogramma

 

Brain Training For Dogs 

 

zodat jouw hond binnenkort exact doet wat jij wil!

De informatie in deze artikelen is uitsluitend bedoeld om te informeren. Hoewel de informatie met de grootste zorg is samengesteld, dient het niet als vervanging voor professioneel advies. Raadpleeg altijd je dierenarts als je vermoedt dat er iets mankeert bij je huisdier.

Het Complete Handboek Voor De Jack Russel review!


Het Complete handboek voor de Jack Russel

Jack Russels zijn leuke huisdieren, maar kunnen ook behoorlijk pittig zijn om op te voeden.


Als je al zo'n hond in huis hebt weet je daar waarschijnlijk alles van en kun je wel wat tips gebruiken. En als je van plan bent om een Jack Russel pup te kopen kun je maar beter goed voorbereid zijn.


Precies daarom is het e-book Het Complete Handboek voor de Jack Russell geschreven. Hierin lees je alles wat je moet weten over dit hondenras. Maar hoe waardevol is dit boek echt voor jou? We zochten het voor je uit.


Wat is Het Complete Handboek voor de Jack Russell?

Eigenlijk zegt de titel van het e-book alles al wat je moet weten. Het is een compleet handboek voor ieder (toekomstig) baasje van een Jack Russel.


Het vertelt je alles over hoe je een Jack Russel moet opvoeden. Je krijgt praktische tips voor zowel volwassen honden als voor Jack Russel pups.


Ook ontdek je hoe je een betrouwbare Jack Russel fokker kunt kiezen en kom je erachter of het Jack Russel karakter wel bij jou past. Of je nou een Jack Russel pup wil opvoeden of dat je al jaren zo'n hond in huis hebt, dit e-book leert je altijd iets nuttigs.


Zo heb je na het lezen van dit boek alle informatie die je nodig hebt om jaren te kunnen genieten van en met jouw trouwe metgezel.


Wie heeft dit e-book geschreven en hoe betrouwbaar is diegene?

Als je een e-book aanschaft wil je natuurlijk wel zeker weten dat je nuttige en betrouwbare informatie voor je geld krijgt. Dit e-book is uitgegeven onder de naam Jan Kramer.


Aangezien we over deze schrijver verder geen enkele informatie hebben, concluderen wij dat de kans groot is dat Jan Kramer een pseudoniem is van de echte schrijver.


Het boek staat ook op naam van Blue Sky Marketing. Dit bedrijf staat netjes ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en heeft meerdere e-books gepubliceerd. Voor de inhoud van dit boek is goed onderzoek gedaan en het biedt zeker meerwaarde voor hondenbaasjes.


Voor wie is dit boek geschreven?

Het Complete Handboek voor de Jack Russell is geschreven voor iedereen met dit hondenras in huis of ieder ander die het overweegt om zo'n hond in huis te nemen. Met dit boek beschik je over alle kennis die je nodig hebt, zodat je een Jack Russel kunt opvoeden.


Of dit nou gaat om een Jack Russel pup opvoeden of dat jouw hond al wat jaartjes oud is maakt voor dit boek niet uit. Het geeft alle informatie die je nodig hebt vanaf het kopen van een pup tot aan een Jack Russel opvoeden.


Ook ontdek je meer over het karakter van dit hondenras, leer je wat de beste voeding is en kom je te weten of dit hondenras bij jou past. Ideaal als je nog twijfelt over de aanschaf van zo'n lief beestje.Hoe handig is dit boek?

Het e-book staat vol met praktische tips die je direct tijdens jouw Jack Russel opvoeden toe kunt passen. Het e-book doet zijn naam eer aan en is echt een compleet handboek over dit hondenras.


Alles wat je wil weten over Jack Russels komt aan bod. Omdat je het meeste ook direct in de praktijk toe kunt passen is het een erg nuttig boek om te hebben.


Deze extra's krijg je bij aanschaf van het boek

Als je het e-book aanschaft krijg je als bonus nog vier extra e-books om te downloaden. Deze boeken zijn een perfecte aanvulling op het complete handboek en bieden extra diepgang over een paar onderwerpen.


Daarnaast krijg je ook levenslang updates van het e-book, dus zodra er een extra hoofdstuk, nieuwe informatie of een herziening beschikbaar is ontvang je deze direct. De vier e-books die je als bonus krijgt zijn:

  • Succesvolle tips voor de verzorging en training van je puppy

  • Baas Over Je Eigen Jack Russel

  • Honden Training Geheimen

  • Acht Simpele Technieken Om Je Hond Te Leren Komen Op Commando


 
 

Waarom is dit boek geschreven?

Het boek is geschreven om zoveel mogelijk hondenbaasjes én hun trouwe viervoeters gelukkig te maken. Een hond die niet goed luistert is erg vervelend, maar ook de hond zal er niet veel gelukkiger van worden als je steeds boos wordt.


Daarom is het fijner voor iedereen als je de juiste trainingstechnieken kent, waardoor je van jouw hond een lieve en goed luisterende hond maakt. Met de praktische tips in dit boek is dat mogelijk.


Wat is de inhoud van het e-book?

Het Complete Handboek voor de Jack Russell behandelt uiteenlopende onderwerpen. De belangrijkste onderwerpen die aan bod komen zijn:

  • Ontdek hoe je jouw Jack Russel kunt opvoeden

  • Zo kies je de juiste Jack Russel fokker

  • Deze voeding heeft jouw hond nodig

  • Maak jouw pup eenvoudig zindelijk

  • De raskenmerken van Jack Russels

  • Leuke spelletjes die je met jouw hond kunt doenWat is de mening van andere mensen?

Wat vinden andere hondeneigenaren van dit boek? Er zijn diverse ervaringen van andere mensen te vinden en deze zijn ontzettend positief.


Mensen zijn erg te spreken over de praktische stap-voor-stap aanpak die het boek beschrijft, waardoor je het geleerde ook direct in de praktijk kunt brengen.


Al veel honden én baasjes zijn gelukkiger geworden door de aankoop van dit e-book.


De plus- en minpunten

Dit boek geeft zoveel informatie dat het zich met recht het complete handboek mag noemen. Met dit e-book heb je alle informatie die je nodig hebt voor het opvoeden van jouw hond in handen.


Tel daar ook nog de bonus-boeken bij op en je hebt een compleet trainingspakket om mee aan de slag te gaan.


De informatie is helder gestructureerd en de aanpak is stap-voor-stap eenvoudig te volgen. De lay-out van het boek is wel behoorlijk minimalistisch. Dit kan goedkoop over komen, maar stoort ons niet.


Het gaat immers om de inhoud van het boek en niet om de lay-out. We hebben liever een simpel uitziend boek met waardevolle informatie, dan een perfect gestyled boek waar eigenlijk niks nuttigs instaat.


Wat betaal je voor dit trainingspakket?

Nou ben je misschien bang dat je voor al deze informatie ontzettend veel moet gaan betalen, maar dat valt gelukkig heel erg mee.


Je betaalt namelijk maar 37 euro en dat is inclusief alle bonussen! Voor dit bedrag heb je dus alle informatie om aan de slag te gaan met de opvoeding van jouw hond. Ideaal!


Je loopt geen enkel risico

Ben je nog steeds aan het twijfelen of dit e-book wel echt een goede aankoop zal zijn? Dan kun je zonder risico de gok wagen. Voor dit boek geldt namelijk een 'niet goed, geld terug'-garantie.


Tot 60 dagen na aankoop kun je jouw volledige aankoopbedrag nog terugvragen. Zo loop je dus geen enkel risico bij aankoop van dit boek. Wanneer ga jij beginnen met lezen?Meer artikelen

Comentarios


WhatsApp Image 2023-11-07 at 162139 5.jpg

Vers GEKOOKT hondenvoer?!

Ik heb laatst het hondenvoer van Butternut Box mogen testen. Benieuwd naar mijn review?

Ontdek mijn oordeel! ⇨

bottom of page