top of page

Heb jij af en toe ook zo'n lastige hond?

braintrain3.jpg

De honden van al je vrienden, familie en buren zijn allemaal zo braaf en luisteren als een vinkje, terwijl die van jou soms zo koppig is als een ezel.

Niet langer! Lees onze review over het trainingsprogramma

 

Brain Training For Dogs 

 

zodat jouw hond binnenkort exact doet wat jij wil!

De informatie in deze artikelen is uitsluitend bedoeld om te informeren. Hoewel de informatie met de grootste zorg is samengesteld, dient het niet als vervanging voor professioneel advies. Raadpleeg altijd je dierenarts als je vermoedt dat er iets mankeert bij je huisdier.

Online hondencursus: Brain Training For Dogs review!


Wie een hond in huis haalt heeft er een kind bij en dat is een ontegensprekelijk feit. Of het nu om een puppy gaat of een volwassen hond, elk nieuw lid van het gezin moet zich leren te gedragen naar de regels van het huis.


Met de online hondentraining "Brain Training For Dogs" ontdek je hoe je elk gedrag gemakkelijk kunt bijsturen. Het is een verantwoorde en diervriendelijke manier om alles uit jouw lieve viervoeter te halen wat er in zit.


Het enige wat je nodig hebt is geduld, doorzettingsvermogen, een berg hondensnoepjes en een goede portie kennis van de Engelse taal.


Onderwerpen


Wanneer het niet lukt op eigen houtje

Wellicht heb je zelf al alles geprobeerd om je hond te doen luisteren maar heb je het gevoel dat je aansturingen het ene oor in gaan en het andere weer uit. Hij luistert misschien zelfs als een vinkje, tot de postbode langs komt of hij kinderen ziet spelen op de straat.


En wat als je aan een drukke weg woont en hij wegrent? De nare gevolgen voor zowel jou als je hond, kun je eenvoudig vermijden door het volgen van deze hondencursus.

Wat houdt de training in?

Brain Training For Dogs gebruikt een reeks van 21 leuke honden spelletjes om je doel te bereiken. Deze spelletjes zijn het echte hersenwerk voor honden, maar wel op een simpele en logische manier opgebouwd.


De hondentraining bestaat uit 7 cursusmodules die worden gegeven in een reeks van beginners tot gevorderden, ingedeeld zoals het traditioneel onderwijs: kleuterschool, basisonderwijs, middelbare school, hogeschool, universiteit, afstuderen en Einstein.Waarin onderscheidt zich deze hondencursus?

Er zijn veel verscheidene stromingen wanneer het gaat om het trainen van honden.


Sommige beroemde trainers promoten de 'pack theory' en andere bevelen een op wetenschap gebaseerde aanpak aan en dit is wat je zult vinden in deze hondenschool online cursus Brain Training For Dogs.

Het idee achter de training

Op een dwangvrije en makkelijk te begrijpen manier aanwijzingen geven kan elk probleem met je hond oplossen.


Aan de hand van videodemonstraties krijg je bruikbare tools om het natuurlijke intellect te laten ontplooien en slecht gedrag te elimineren.


Na jarenlange studies met probleemhonden is de auteur tot een 'verven op nummer' systeem gekomen dat van elk huisdier een aangename levensgezel maakt.

De Pack- of roedeltheorie

Enige tijd geleden werd reeds aangetoond dat packtheorie-training niet de meest effectieve trainingsmethode is.


Honden zijn lang geen wolven meer en de oorspronkelijke basis voor roedeltheorie-training werd gehaald bij wolven in gevangenschap wiens relaties niet echt vergelijkbaar zijn met honden of wolven in het wild.

Positief stimuleren werkt

Net zoals de wolf evolueerde tot hond, is de training de afgelopen 5 decennia in snelvaart geëvolueerd.


Terwijl positief stimulerende trainingen nu de norm zijn, leerden de meeste trainers in de jaren '90, en eerder, hondengedrag aan of af te leren door het gebruik van wurgkettingen en knijphalsbanden.


Gelukkig is men afgestapt van harde, op straffen gebaseerde methoden.

De hond van Pavlov

Heb je ooit het verhaal gehoord van Pavlov's honden? Voor degenen die dit gemist hebben, realiseerde wetenschapper Ivan Pavlov zich dat hij zijn onderzoekshonden toevallig trainde om te kwijlen.


Hij bestudeerde de speekselreactie van de hond tijdens het voeren, maar hij ontdekte dat ze vóór het eten reeds aan het kwijlen waren. Zo ontstond de klassieke en op wetenschap gebaseerde gedragstraining voor honden.

Wie is de auteur van deze hondencursus?

Adrienne Farricelli heeft indrukwekkende kwalificaties en studeerde hondentraining in Italië.


Ze is een CPDT-KA-trainer in de VS, wat betekent dat ze een Certified Pet Dog Trainer- Knowledge Assessed hondentrainster is.


Dit certificaat behaalde ze bij de onafhankelijke Council for Certified Dog Trainers. Zij voldeed aan strikte eisen voor het examen zoals een minimum aantal uren honden trainen, een streng nationaal examen van meerdere uren én een positieve referentie van een erkend dierenarts.


De zeven Brain Training modules

Preschool of online puppycursus

Je puppy opvoeden is de basis van de hele cursus waarin je hond leert hoe hij zijn gezonde hersenkracht kan aanboren om gehoorzaam en zindelijk te worden.


Oogcontact maken is hierbij van groot belang bij het communiceren tijdens deze online puppy cursus waarin o.a. het eenvoudige ‘vliegtuigspel’ gebruikt wordt bij het puppy opvoeden.De Lagere school

Na de online puppycursus is het tijd om zijn vaardigheden te verbeteren en zijn zintuigen te leren gebruiken om jouw opdrachten uit te voeren.


Het schattenjacht-, muffin- en ballenbakspel helpen om verveling tegen te gaan, je hond mentaal te stimuleren en het teveel aan energie op de juiste manier af te voeren.

De Middelbare school

In deze module leert je hond over geduld en impulscontrole. Met de ‘jazz up and settle down’ methode leer je hoe je je hond snel tot rust kunt brengen wanneer hij overactief is.


Het flessenspel zorgt voor mentale stimulans en een beetje lichaamsbeweging en het dobberspel leert hoe je hond zich gehoorzaam gedraagt in water en eventuele watervrees overwint.

Het College

Hier ontwikkel je de motoriek van je hond en zijn vermogen om zich op jouw commando's te concentreren.


Het schelpenspel werkt op de ontwikkeling van de mentale behendigheid, het open sesamspel leert hoe hij rustig blijft wanneer de deur opengaat en het magische tapijtspel zorgt voor extra verfijning van de aangeleerde technieken.

De Universiteit

Hier ontwikkel je de intelligentie en het geduld van je hond. Door verstoppertje te spelen versterk je de band tussen jou en je hond en helpt hem om alleen thuis te blijven.


In deze module van de hondencursus leert hij ook, op een speelse manier, om niet te blaffen wanneer hij mensen ziet voor het raam en er wordt ook gewerkt aan een sterker zelfvertrouwen.

Het afstuderen

Deze module is vooral gericht op geavanceerde motorische vaardigheden en intelligentie. Hij leert om niet op te springen wanneer er visite komt, hoe hij naast je blijft lopen en al jouw bewegingen volgt én hij leert ook de namen van zijn speeltjes te onthouden.

De Einstein graad

Indien je alle stappen hebt doorlopen is je hond nu een echt genie.


Wanneer je deze stap van de hondenschool online volgt, ga je een ongelofelijke indruk nalaten op je vrienden.


Een hond die ringen kan stapelen, zijn speelgoed zelf opruimt en piano speelt? Onderschat hem vooral niet en verras iedereen met jouw talent als het gaat over een hond opvoeden.De heropvoeding van je hond

Ook wanneer je een hond in je gezin opnam die zijn puppyjaren elders doorbracht of indien je puppy opvoeden niet gebeurde zoals het moest, kun je met deze hondenschool online cursus werken aan de heropvoeding van je hond.


Aan de hand van duidelijke video's kun je stap voor stap je hond trainen om storend gedrag af te leren zoals bijvoorbeeld zeuren of janken als je uit huis bent.


Waar voor je geld

Wanneer je de cursus aanschaft krijg je volgende tools aangeboden:

 • Een geavanceerde training, wetenschap en technieken.

 • Enkel zachte en krachtvrije technieken.

 • Duidelijke instructies met afbeeldingen.

 • Problemen oplossen met segmenten in de Brain Training-cursus voor moeilijk op te voeden honden.

 • Videodemonstraties van de hersentrainingsspellen.

 • Een zeer uitgebreid archief met bijna elk probleem met het gedrag van honden dat je maar kunt bedenken.

 • Oplossingen op maat voor gedragsproblemen die de oorzaak aanpakken.

 • Exclusieve informatie van een gecertificeerde professionele trainer met jarenlange ervaring.

 • De mogelijkheid om rechtstreeks vragen te stellen via het ondersteuningssysteem.

 • Een privéforum waar leden hun honden en de training kunnen bespreken, of gewoon kunnen chatten en in contact kunnen komen met medecursisten.

 • Een online ledengedeelte, wat betekent dat je zelfs onderweg gemakkelijk toegang hebt tot alle informatie.

Kosten van dit trainingsprogramma

Waarschijnlijk denk je nu bij jezelf: "Dat klinkt leuk, maar wat kost dat geintje? Het is waarschijnlijk niet goedkoop."


Niets is minder waar. Op het moment kost het programma 47 dollar. Dat is omgerekend nog geen 40 euro!


Als je je bedenkt wat je er allemaal voor krijgt - namelijk kennis die je de rest van je leven kunt gebruiken om elke hond op te voeden tot je beste maatje - dan realiseer je je dat je erg veel waarde krijgt voor de lage kosten die er tegenover staan.


Een cursus zonder risico's

Elk onderdeel van Brain Training For Dogs maakt gebruik van 100% krachtvrije training.


Deze techniek is niet alleen ontworpen om de intelligentie van je hond te vergroten en probleemgedrag te elimineren, maar ook om een ​​sterkere, meer liefdevolle en loyale band tussen jou en je hond te ontwikkelen.


Bovendien loop je geen enkel risico omdat een geld-terug-garantie van 60 dagen wordt gewaarborgd.

Nu handelen is nu winnen

Indien je een puppy hebt of een hond die opvoeding nodig heeft, kun je twee dingen doen: Of je komt niet in actie en doet helemaal niets, of je schrijft in voor deze degelijk onderbouwde training.


Als je het nu moeilijk hebt, zul je blijven worstelen en zal het gedrag waarschijnlijk alleen maar moeilijker worden.


Hoe eerder je handelt, hoe beter het resultaat voor jou en je hond.

Mooie toekomstperspectieven

Stel je voor hoe je leven met je hond er over een paar dagen uit zou kunnen zien. Welk slecht gedrag jouw hond ook heeft, zoals alles stuk bijten, opspringen wanneer iemand binnen komt, blaffen, of agressief gedrag naar andere dieren toe.


Met deze training behoort dit al gauw tot de verleden tijd en heb je een gehoorzame, gelukkige en gezonde hond als levensgezel.


Dus als je wil ontdekken hoe ook jij een engel van een hond kunt hebben, meld je dan even en ontvang alle tools die je nodig hebt om jouw hond om te toveren tot je liefste maatje.

Meer artikelen

Comments


WhatsApp Image 2023-11-07 at 162139 5.jpg

Vers GEKOOKT hondenvoer?!

Ik heb laatst het hondenvoer van Butternut Box mogen testen. Benieuwd naar mijn review?

Ontdek mijn oordeel! ⇨

bottom of page