top of page

Heb jij af en toe ook zo'n lastige hond?

braintrain3.jpg

De honden van al je vrienden, familie en buren zijn allemaal zo braaf en luisteren als een vinkje, terwijl die van jou soms zo koppig is als een ezel.

Niet langer! Lees onze review over het trainingsprogramma

 

Brain Training For Dogs 

 

zodat jouw hond binnenkort exact doet wat jij wil!

De informatie in deze artikelen is uitsluitend bedoeld om te informeren. Hoewel de informatie met de grootste zorg is samengesteld, dient het niet als vervanging voor professioneel advies. Raadpleeg altijd je dierenarts als je vermoedt dat er iets mankeert bij je huisdier.

15x een rustige hond die weinig blaft!


blije, kalme, rustige hond die niet blaft

Houd jij ook zo van honden? Maar heb je liever dat ze wat minder blaffen? Of wil je voor je het eerst een hond aanschaffen en wil je beginnen met een rustige hond?


Wij vertellen je alles over hondenrassen die kalm zijn en honden die weinig blaffen!

De volgende honden kunnen namelijk heel stil zijn.

 

1. Cavalier King Charles Spaniël

Een Cavalier King Charles Spaniël is niet groot. Hij weegt gemiddeld tussen de 6-8 kilo. Verder is hij langharig, zonder krullen. Meestal is hij (kastanje) bruin met witte of zwarte vlekken. Ze worden meestal rond de 14 jaar oud.


Cavalier King Charles Spaniël op grasveld

Geschiedenis

De Cavalier King Charles Spaniël stamt af van de Toy Spaniël. Deze honden waren een aantal eeuwen geleden erg populair, echter waren zij niet geschikt om te jagen. De Cavalier King Charles Spaniël is dit wel.


Karakter

De King Charles Spaniël komt graag bij je op schoot liggen. Het is een hond die heel sociaal en vriendelijk is, en tevens makkelijk te trainen. Hij is niet graag lang alleen thuis. Het is een gevoelig hondje, waar je voorzichtig mee moet zijn.


Verzorging

Door de lange en zachte vacht van dit hondje moet je vaak borstelen, een borstelset zoals deze komt daarbij goed van pas. Het ras verhaart veel en hij heeft snel klitten. Eten is voor hem geen probleem, hij vindt veel lekker en kan dan ook snel dik worden.

 

2. Newfoundlander

Een Newfoundlander is groot en sterk, hij heeft dan ook grote poten. Hij heeft een volle vacht, echter is de vacht in zijn gezicht minder lang. Newfoundlanders zijn zwart, bruin of soms wit. Deze grote hond is gemiddeld 60 kilo.


newfoundlander hond op het strand

Geschiedenis

Dit hondenras komt uit Canada en werd vaak gebruikt om te zwemmen. Soms moest hij boten binnenslepen of mensen redden. Uiteindelijk werd de Newfoundlander naar Engeland gebracht en heeft dit ras zich verder uitgebreid in Europa.


Karakter

Deze honden zijn dan wel groot, maar ontzettend rustig. Ze luisteren goed, trainingen gaan dan ook heel makkelijk met de Newfoundlanders.


Deze honden hebben het dan ook snel naar hun zin. De Newfoundlander kan goed lang alleen thuis blijven, maar hij heeft wel veel beweging nodig.


Verzorging

Een Newfoundlander moet je zo'n 2 tot 3 keer per week borstelen. Ook het verzorgen van de nagels, tanden en oren is belangrijk. Heupslijtage komt vaak voor bij deze hond, je moet dan ook goed op het gewicht van de hond blijven letten.

 

Wil je de opvoeding van je pup meteen goed aanpakken en zo probleemgedrag voorkomen?


Het Grote PuppyBoek heeft al veel mensen geholpen bij het opvoeden van hun puppy tot een lieve en gehoorzame beste vriend.


Voor het symbolische en tijdelijke bedrag van 27 euro(!) kan je al gebruik maken van deze complete en volledige gids om je puppy om te toveren tot een hele lieve grote harige vriend!


Je ontdekt:

  • Waar je op moet letten als je een puppy gaat kopen

  • Hoe je je puppy verzorgt en opvoedt

  • Hoe je je voorbereidt op de eerste dag en nacht

  • Hoe je je nieuwe pup kennis laat maken met je andere huisdieren

  • Hoe je probleemgedrag in de toekomst gegarandeerd kan voorkomen

  • En nog een hele hoop meer!

Wees er snel bij, want je krijgt nu ook TIJDELIJK 3 GRATIS bonussen erbij!
 

3. Basset Hound

Een Basset Hound heeft vooral hele lange oren en rimpels in zijn gezicht. Daarnaast heeft hij verschillende kleuren in zijn vacht, zoals zwart, wit of bruin.


Hij heeft korte poten en een lang lichaam. Over het algemeen is de Basset Hound kortharig. Ze hebben een schofthoogte van ongeveer 35 centimeter. Gemiddeld worden ze 10 tot 12 jaar oud.


basset hound op straat

Geschiedenis

De oorsprong van de Basset Hound ligt in Frankrijk. Verder is er niet veel bekend over de geschiedenis van het ras. Wel weten we dat het ras veel aan het jagen was op onder andere klein wild. In 1930 kwam dit ras voor het eerst in Nederland.


Karakter

De Basset Hound is een ras dat erg lui is en graag in huis zit. Vreemden vindt hij nooit zo leuk. Maar als je eenmaal kennis hebt gemaakt met hem, is hij ontzettend trouw. Hij is gewend om samen met kinderen of andere dieren te zijn.


Verzorging

De Basset Hound is kortharig en hoeft hierdoor niet geborsteld te worden. Wel is het verstandig om soms een zachte borstel of doek over de vacht te halen.


Bacteriën kunnen zich namelijk makkelijk nestelen in de rimpels of bij de lange oren van de hond. Het is verstandig om deze goed schoon te houden.


Ook dit ras heeft vaak last van heup- of elleboog slijtage.

 

4. Franse Bulldog

De Franse Bulldog, je kent hem vast wel, hij is klein en stevig. Hij heeft een vrolijke kop met veel huidplooien. Hij heeft grote, ronde en donkere ogen die erg opvallen. Verder is hij erg gespierd en heeft hij een korte staart. Hij heeft een korte vacht en is maximaal 13 tot 14 kilo.


franse bulldog in het bos

Geschiedenis

De naam zegt het al, de Franse Bulldog komt waarschijnlijk uit Frankrijk. De geschiedenis van het beestje is niet 100% zeker.


Het vermoeden is dat de Franse Bulldog is ontstaan door een combinatie van een Engelse Bulldog en een ander ras. In Amerika werd dit een populair ras, omdat de hond altijd zo vrolijk was. Naast Amerika is de hond ook in Nederland erg populair.


Karakter

Zoals al eerder gezegd is deze hond altijd onwijs vrolijk. Teveel in beweging zijn is niet goed voor deze hond, het is dan ook de perfecte huishond.


Desondanks houdt hij wel veel van bewegen. Deze honden gaan ook goed samen met kinderen, maar kunnen wel snel jaloers worden. Over het algemeen zijn het rustige honden en liggen ze tevens graag op schoot.


Verzorging

De Franse Bulldog heeft een korte en gladde vacht, hierdoor hoef je hem maar eens per week te borstelen. Wel moet je regelmatig de huidplooi van deze hond schoonhouden. Ook regelmatig tanden poetsen is belangrijk.


Veel van deze honden krijgen last van ademhalingsproblemen. Ook hoor je dat dit ras vaak een hernia krijgt.


Wil je de Franse Bulldog van binnen en van buiten leren kennen?


Ontvang dan hier het "Complete Handboek Voor De Franse Bulldog" of lees eerst mijn Franse Bulldog Handboek review en ontdek alle geheimen om deze lieve hond perfect op te voeden!

 

Wil je je lieve hond verrassen met een surprisepakket?

Dit handige pakket zit vol met leuks en lekkers voor je hond. Er zitten verschillende speeltjes bij, meerdere snacks, en ook nog wat voor jou als eigenaar.


En weet je wat het mooie is? Elke maand verandert de inhoud van deze box. Je kan je hond dus elke maand opnieuw verrassen!


Twijfel dus niet langer en verwen dat lieve beest van je.
 

5. Chow Chow

Soms wordt er gezegd dat deze hond op een leeuw lijkt. Hij heeft een stevige kop en zijn hals is dik behaard. Ook de rest van zijn lichaam heeft een volle vacht. Zijn staart krult rond boven zijn lichaam. Het is een vrij grote hond en wordt gemiddeld 25 kilo.


chow chow in huis

Geschiedenis

Deze hond komt oorspronkelijk uit Azië. Er gaan verhalen rond dat het ras ook uit Siberië komt. Vroeger was dit ras al erg zeldzaam, alleen de Adel kon dit hondenras hebben. Tot op heden komen deze honden nog steeds niet vaak voor.


Karakter

Dit ras is graag veel buiten. Deze hond beweegt dus graag, tenzij het regent. Hij is erg zorgzaam en waakt graag over je. Desondanks is het een hond die heel rustig is. De omgang met andere honden of mensen is niet altijd even prettig. Hij houdt niet van vreemden en kan zich dan heel stil houden.


Verzorging

Met zijn dikke vacht heeft de Chow Chow veel verzorging nodig. Het is belangrijk om de hond elke dag te borstelen. Problemen met de knieën en kruisbanden komen vaak voor. Dit komt omdat de hond redelijk zwaar is in verhouding tot zijn pootjes.

 

6. Shih Tzu

Dit is een klein en langharig hondje. Hij heeft een zachte, golvende vacht en grote ogen. Hij ziet er erg schattig uit, maar is ook erg ondeugend. De Shih Tzu kan gemiddeld 18 jaar oud worden.


ondeugende shih tzu

Geschiedenis

Dit ras is een Tibetaans hondenras. 2000 jaar geleden hadden alleen monniken dit hondje, dat komt omdat zij de Shih Tzu een heilig dier vonden. In 1962 kwam dit ras naar Nederland.


Karakter

De Shih Tzu is een echt gezinsdier. Dit trouwe beestje is graag met je samen in huis, hij hoeft dan ook niet veel buiten te zijn. Hij is vriendelijk, maar ook een beetje eigenwijs. Hij heeft hierdoor een goede opvoeding nodig. Hij kan goed samen met kinderen, maar je kan hem beter niet alleen laten met kleine kinderen.


Verzorging

De langharige vacht heeft een dagelijkse verzorging nodig. Hij verhaart daarentegen bijna niet. Het is verstandig om het hoofdhaar vaak te trimmen of vast te zetten met een elastiekje, zodat dit niet in zijn ogen valt.

 

7. Engelse Bulldog

De Engelse Bulldog is kort en fors. Hij heeft een kortharige vacht. Hij heeft een brede kop en korte pootjes. Hij heeft veel rimpels op zijn kop. Vaak heeft het ras 1 of 2 kleuren.


engelse bulldog in het bos

Geschiedenis

De Engelse Bulldog komt uit Engeland. Hij werd vaak gebruikt bij vechtsporten. Gelukkig werden de gevechten in 1835 verboden. Inmiddels is de hond erg zachtaardig. Over de hele wereld is de Engelse Bulldog een populair ras.


Karakter

In tegenstelling tot de Chow Chow, zit de Engelse Bulldog graag binnen. Hij is onwijs trouw, rustig en daarmee ook meteen heel aanhankelijk. Deze honden blaffen weinig. Hij gaat goed samen met andere honden of kinderen.


Verzorging

Door de korte vacht hoef je de Engelse Bulldog niet te borstelen, voor een mooie glimmende vacht is het wel aan te raden om dit soms te doen. De rimpels moet je goed schoonhouden.


Bij hoge temperaturen moet je goed letten op de ademhaling van de hond, zorg dan dat je de vacht koel houdt. Een koelmat zoals deze kan je hond in de zomer de nodige verkoeling brengen.


Deze honden hebben vaak last van ademhalingsproblemen of slijtage in de heupen.

 

8. Lhasa Apso

Deze hond heeft een klein lichaam en vooral lange haren bij de kop. De Lhasa Apso heeft hangende oren. Er zijn een hoop kleuren mogelijk bij dit hondenras. De kleine hond weegt gemiddeld tussen de 5 en 8 kilo.


lhasa apso hond ligt op grasveld

Geschiedenis

2500 jaar geleden werd deze hond in Tibet gefokt. Hij was bewaker van tempels en paleizen. De honden kunnen erg oud worden, de oudste is 29 jaar geworden.


Karakter

Ook de Lhasa Apso zit graag binnen, hij houdt niet zo van lange wandelingen. Ondanks dat hij een rustige huishond is, is hij ook erg speels en enthousiast. Soms is het luisteren bij de Lhasa Apso nog wel een dingetje. En consequente opvoeding is belangrijk. Het is een vrolijk en knuffelbaar hondje.


Verzorging

Het is verstandig om de hond regelmatig te laten knippen. Veel mensen maken een staartje op de kop van de hond, dit is belangrijk zodat de haren niet in de ogen vallen. Ook borstelen is erg belangrijk bij deze hond. Haal ook vaak een vochtige doek door de vacht heen. Verder zijn er weinig aandoeningen bij dit hondenras.

 

9. Golden Retriever

De Golden Retriever is halflangharig. Hij heeft een gladde of golvende vacht. Het is een grote hond van ongeveer 30 kilo. De Golden Retriever heeft verschillende vachtkleuren.


golden retriever zit op een stenen pad met bomen op de  achtergrond

Geschiedenis

Dit hondenras komt uit Schotland, en werd gebruikt als jachthond. Hij moest voornamelijk opsporen en apporteren. Rond 1920 kwamen de Golden Retrievers naar Nederland.


Karakter

De trouwe Golden Retriever is een echte knuffelaar. Hij blaft weinig, is kalm en gaat goed samen met kinderen. Gezien het verleden, jaagt en apporteert deze hond graag. Het is een behulpzame hond en wordt ook vaak gebruikt als geleidehond.


Verzorging

Een Golden Retriever verliest veel haar. Borstelen en wassen is daarom erg belangrijk. Een Golden Retriever mag niet volledig getrimd worden. De voeding van het hondenras is erg belangrijk.

 

Aanbevolen voor jou: Golden Retriever Geheimen review!

 

10. Beagle

De Beagle is klein en kortharig. De vacht is vaak roodkleurig bruin of wit. Hij ziet er vaak vrolijk uit en heeft mooie lange oren.


rustige beagle aan het genieten op het strand

Geschiedenis

De hond komt uit Engeland en werd vaak gebruikt voor de jacht op konijnen en hazen. Hij kan goed ruiken en heeft een uitstekende uithoudingsvermogen. Inmiddels is een Beagle een bekende gezinshond.


Karakter

Als je een gezin hebt met kinderen, gaat deze hond goed samen! Ze doen graag mee met een spelletje. Verder zijn het erg vriendelijk en blije dieren. Ook gaat het dier goed samen met andere dieren.


Verzorging

Ondanks de korte vacht, is zijn vacht erg dik en verhaart hij veel. Door regelmatig te borstelen, komen de haren los van de vacht. Dagelijks kort borstelen is dus aan te raden. Ook goed schoonhouden van de nagels en het gebit is belangrijk.


Als de Beagle dé hond voor jou is, dan wil je daar vast meer over weten. Het e-book Beagle Geheimen staat boordevol informatie en trainingstips voor de Beagle.


Lees eerst onze review door op de link hierboven te klikken, of ontdek alles meteen hier!

 

Verbaas al je vrienden en familie met deze te gekke hondentrucjes!


Wil je je hond te gekke trucjes leren en tegelijkertijd alle voordelen ontdekken die daarbij komen kijken? Dan is 40+ Honden Trucjes echt wat voor jou en je hond.


40+ Honden Trucjes is in e-book formaat. Dit is super handig, want je kan dus direct na het aanmelden al aan de slag, zonder dat je eerst een week moet wachten voordat het boek een keer binnen komt.


Het leren van trucjes is niet alleen maar leuk voor jou en je hond, en het is ook niet alleen maar bedoeld om indruk te maken op je buren, vrienden en familie (alhoewel dat een mooie bijkomstigheid is.)


Er zitten nog een hoop andere voordelen aan, namelijk:

√ Je versterkt de band met je hond √ Het is erg leuk, voor jou én je hond √ Je hond wordt kalmer √ Het kan zelfs gedragsproblemen voorkomen en verhelpen


"Nou vertel, wat zit er allemaal voor leuks in dat e-book?" hoor ik je denken. Dat zal ik je vertellen!


In 40+ Honden Trucjes leer je simpele trucjes, die elke hondeneigenaar wel kent en die waarschijnlijk de meeste hondeneigenaren al aan hun hond geleerd hebben. Maar, er zitten ook een hoop moeilijkere trucjes bij.


Zo leer je bijvoorbeeld:

√ Zit √ Af

√ Poot √ Pretty

√ Kiekeboe

√ Rebound

√ En meer!


Bij elk trucje wordt met een of meerdere sterren aangegeven hoe moeilijk het trucje is. Zijn jij en je hond net begonnen? Dan kies je voor de trucjes met 1 ster.


Ben je al wat verder? Dan ga je voor de trucjes met meer sterren.


Naast al deze trucjes krijg je ook nog bonussen, namelijk:

√ Levenslange updates

√ Checklist met benodigdheden

√ Honden trainingstips

√ Spelletjes voor mentale stimulatie van je hond

√ Handige lijst met wat je hond wel en niet mag eten


40+ Honden Trucjes is, zoals je ziet, meer dan alleen een e-book met wat simpele hondentrucjes. Er zit zoveel meer waarde in dan wat je er voor neerlegt. Wat mij betreft zeker een goeie deal!


Daarnaast zijn mijn honden en ikzelf ook helemaal fan!


"Maar wat betaal ik dan voor dit e-book?" hoor ik je denken. Nou dat valt dus reuze mee, als je het mij vraagt. Voor al 37 euro heb je levenslang toegang én updates.


Er worden dus regelmatig nieuwe trucjes toegevoegd, zonder dat je daar weer extra voor hoeft neer te tellen, hoe tof is dat!


En ben je binnen 30 dagen toch niet helemaal tevreden? Dan krijg je gewoon je geld terug, zonder dat daar moeilijk over gedaan wordt.


Ik zou zeggen, probeer het eens en ga lekker samen met je hond aan de slag!
 

11. Berner Sennenhond

Het is een middelgrote en krachtige hond. Hij heeft een combinatie van een zwart, wit en roodbruine vacht. De vacht is vaak golvend. Een Berner Sennen is gemiddeld tussen de 45 en 55 kilo.


kalme berner sennenhond staat op een pad in het bos

Geschiedenis

Een Berner Sennenhond komt van oorsprong uit Zwitserland. Het was een geliefde hond in Zwitserland omdat het een goede waakhond was. Inmiddels is het vooral een huishond.


Karakter

Dit ras is onwijs vriendelijk tegen zowel mensen als andere honden. Hij gaat goed samen met kinderen en is graag in huis. Een hele lange strand- of boswandeling maak je hem dus niet blij mee. Hij waakt graag.


Verzorging

De vacht moet vaak geborsteld en gewassen worden. De haren rondom de oren moeten regelmatig geknipt worden. Door het vele fokken heeft een Berner Sennenhond wel vaak gezondheidsklachten. De honden hebben veel last van slijtage. Daarnaast is kanker doodsoorzaak nummer 1 bij dit ras.

 

12. Labrador Retriever

Een Labrador Retriever wordt ook vaak gewoon Labrador genoemd. Het is een middelgrote hond en vaak bruin van kleur. Soms zijn Labradors ook blond of zwart. De staart van een Labrador is dik behaard. Het gewicht zit tussen de 25 en 35 kilo.


bruine labrador retriever staat stil in een stromende rivier

Geschiedenis

De Labrador komt uit het plaatsje Newfoundland in Canada. Dit hondenras bestond uit twee soorten. Het kleinere type haalde visnetten uit het water, het grotere type moest vaak sleeën trekken. Het langharige type werd ook wel de Newfoundlander genoemd.


Karakter

De Labrador Retriever is heel lief, rustig en trouw. Je zal hem bijna nooit horen blaffen. Hij is daarnaast erg slim, betrouwbaar en beschermend. Het is een perfecte hond voor in het gezin! Hij is gehoorzaam en blijf graag bij je in de buurt.


Verzorging

De vacht is glad en kort, hierdoor hoef je hem maar eens per week te borstelen. Deze hond is graag in water, hierdoor moet je hem wel vaak wassen. Ook bij de Labrador komt elleboog en heupslijtage vaak voor.

 
 

13. Afghaanse Windhond

De Windhond is een vrij grote hond. Zijn kop is lang en komt hoog boven zijn lichaam uit. Hij heeft een lange vacht, vooral rondom zijn kop en benen. Zijn vacht is in vele kleuren te vinden. Ondanks zijn lengte is hij gemiddeld maar 25 tot 28 kilo.


rustige blije afghaanse windhond op oranje achtergrond

Geschiedenis

De naam zegt het al, dit ras komt uit Afghanistan. Het ras bestaat al zo’n 4000 jaar. Rond de 20e eeuw kwam dit ras naar Europa.


Karakter

De Windhond is middelgroot en jaagt graag. Ze reageren dus snel op alles wat snel beweegt. Wees hierdoor wel altijd op je hoede met andere dieren in de buurt, hij kan andere kleine diertjes snel te pakken krijgen. De Windhond kan je goed trainen. Desondanks is het een heel lieve en slimme hond, die goed samengaat met kinderen.


Verzorging

Dagelijks borstelen en ontklitten is belangrijk bij deze hond. Hij kan snel vies worden, dus wassen is aan te raden. Verder is het ras gelukkig behoorlijk gezond. Soms komt epilepsie of heupslijtage wel voor.

 

14. Vlinderhondje

Een Vlinderhond is klein en weegt ook maar tussen de 1,5 en 5 kilo. Hij is langer dan dat hij hoog is en heeft een langharige, golvende vacht.


klein kalm vlinderhondje wordt geföhnd door trimster

Geschiedenis

De Vlinderhond, ook wel de Papillon genoemd, komt uit België en Frankrijk. Hij heeft oren in de vorm van vlinders, in het Frans ook wel een Papillon.


Karakter

Dit kleine hondje is erg slim en leert graag trucjes. Ondanks zijn grootte, heeft hij wel een pittig karakter en is erg energiek tijdens het spelen.


Dit maakt hem minder geschikt in combinatie met kinderen onder de 6 jaar. Hij heeft veel duidelijkheid nodig, maar is daarentegen onwijs waakzaam en hecht zich graag.


Verzorging

Twee keer per week kammen zou genoeg moeten zijn. Door de lange haren moeten de oren regelmatig gecontroleerd worden. Ook het wassen van de lange vacht is belangrijk.

 

15. Poedel

De poedel heb je vast en zeker wel eens gezien! Het is een middelgrote en pluizige hond. Hierdoor heeft de hond wel wat extra verzorging nodig.


witte poedel met bruine oren zit relaxed op een ruime stoel

Geschiedenis

De oorsprong van de poedel ligt in Duitsland. Poedel komt van het Duitse woord Pudel, ofwel waterplas. Poedels zijn dan ook graag te vinden in water.


Karakter

Een poedel is gemakkelijk te trainen en luistert goed. De poedel gaat goed samen met kinderen en is heel lief. Hij is tevens graag actief.


Een mooi voordeel: een poedel is ook geschikt voor mensen met een hondenallergie! Hoe fijn is dat!


Verzorging

Een poedel verhaart nauwelijks, hierdoor raakt het weinig huidschilfers kwijt en is het geschikt voor mensen met een allergie!


Borstelen in de volle vacht is lastig, eens per twee maanden de hond laten trimmen is daarom handig. Controleer ook vaak de oren van de hond op infecties.

 

Conclusie

Zoek jij een kleine hond die heel rustig is? Kies dan voor een Cavalier King Charles Spaniël, een Franse of Engelse Bulldog, een Shih Tzu, een Lhasa Apso, een Beagle of een Vlinderhond.


Wil je een hond die goed samengaat met kinderen? Kies dan een Basset Hound, een Engelse of Franse Bulldog, een Shih Tzu, een Golden Retriever, een Beagle, een Berner Sennenhond, een Afghaanse Windhond of een Poedel.


Ben je liever niet elke dag aan het borstelen? Dan is een Basset Hound, een Engelse of Franse Bulldog, of een Labrador Retriever ideaal.


Allergisch voor honden, maar toch een hond? Kies dan voor een Poedel! Dit is namelijk een hypoallergene hond.Dit zijn mijn favoriete webwinkels voor al mijn hondenspullen!

Als hondeneigenaar wil je natuurlijk het beste voor je hond. Daarom koop je hoogstwaarschijnlijk regelmatig nieuwe spullen voor je hond.


Nieuwe speeltjes, nieuwe snacks, een nieuwe bench. Voor mij is het precies hetzelfde.


Mijn grootste favoriet voor het kopen van nieuwe hondenspullen is toch wel bol.com. Ze hebben een enorm aanbod en meestal heb je het de volgende dag al in huis!


Zelfs met het enorme aanbod heeft bol niet altijd wat ik zoek. In dat geval is mijn eerstvolgende keus vaak Medpets.nl of Brekz.nl.


Ook deze webshops hebben een geweldig aanbod, een goede reputatie en snelle levering.


Doe je volgende boodschap dus bij een van deze webshops en voorkom onaangename verrassingen!Meer artikelen

Commentaires


WhatsApp Image 2023-11-07 at 162139 5.jpg

Vers GEKOOKT hondenvoer?!

Ik heb laatst het hondenvoer van Butternut Box mogen testen. Benieuwd naar mijn review?

Ontdek mijn oordeel! ⇨

bottom of page