top of page

Heb jij af en toe ook zo'n lastige hond?

braintrain3.jpg

De honden van al je vrienden, familie en buren zijn allemaal zo braaf en luisteren als een vinkje, terwijl die van jou soms zo koppig is als een ezel.

Niet langer! Lees onze review over het trainingsprogramma

 

Brain Training For Dogs 

 

zodat jouw hond binnenkort exact doet wat jij wil!

De informatie in deze artikelen is uitsluitend bedoeld om te informeren. Hoewel de informatie met de grootste zorg is samengesteld, dient het niet als vervanging voor professioneel advies. Raadpleeg altijd je dierenarts als je vermoedt dat er iets mankeert bij je huisdier.

Spatscherm review van Fotocadeau.nl; leuk én functioneel!Ik heb laatst de vraag gekregen of het me leuk leek om op kosten van fotocadeau.nl bij hen een bestelling te plaatsen en hier dan een review over te schrijven.


Dit leek me wel een gaaf idee, dus bij deze een review over de achterwand gaskookplaat van Fotocadeau voor in de keuken die ik ontvangen heb!


Onderwerpen


Wat is fotocadeau.nl?

Laten we allereerst maar even beginnen met de vraag: wat is nou eigenlijk fotocadeau.nl?


Fotocadeau.nl is een website waar je verschillende producten kan bestellen, maar dan met je eigen design erop.


Zo hebben ze op het moment bijvoorbeeld verschillende producten zoals: inductiebeschermers, foto's op canvas, naambordje voor bij de voordeur en nog veel meer.


Deze kan je gemakkelijk via hun website bestellen. Je kunt dan je foto uploaden, het formaat kiezen en klaar is kees!


En ze breiden hun assortiment constant uit. Er komen dus constant nieuwe producten die je helemaal persoonlijk kan maken met een eigen foto erop.


Het bestelproces

Het bestelproces via de website verliep eigenlijk erg gemakkelijk.


Nou moet ik er wel bij zeggen dat ik het via de computer heb gedaan, omdat het via m'n mobiel toch niet helemaal soepel ging.


(De website had op dit moment schijnbaar wat kuren en er werd aan gewerkt. Inmiddels is het opgelost, dus het bestellen via mobiel zou weer helemaal soepel moeten gaan :) )


Maar eenmaal op de computer ging het allemaal redelijk vloeiend. Ik heb zelf gekozen voor het spatscherm voor in de keuken. Leuk én functioneel!


Nadat ik het product had gekozen moest ik de foto uploaden die ik erop wilde hebben en moest aangeven welk formaat ik wilde hebben. Je hebt een hoop keuze uit verschillende groottes, dus voor elke keuken is er wel een passend formaat.


Na het uploaden van de foto en het aangeven van het formaat kreeg ik nog de mogelijkheid om de foto in zwart-wit of sepia geprint te krijgen. Ook was er de optie om de foto nog te laten controleren door een expert van fotocadeau.nl.


Hiermee voorkom je dat de foto op het uiteindelijke product te wazig of te slechte kwaliteit wordt. Als de foto zelf al van lage kwaliteit is, dan wordt het er niet mooier op als dit uitgerekt wordt naar een groter formaat en geprint wordt op het product van jouw keuze.


Als je er niet zeker van bent of je foto goed is, dan is het wel handig om hem even te laten controleren.


Bij de volgende stap kreeg ik een voorbeeldje te zien van hoe het er ongeveer uit komt te zien in een echte keuken, ter controle.


Ben je het hiermee eens, dan komt de laatste stap: betalen. Tja, dat hoort er ook bij, hè.


Tip: op het moment van schrijven heb je op een hoop producten een korting van 30%! Ben je dus geïnteresseerd, dan is nu het moment!


Eerste indruk

Het product kwam netjes op tijd binnen, zoals vermeld op de site; "voor 15u besteld, binnen 4 dagen in huis". Ik had op een zondag besteld, en op de donderdag erna kwam hij al binnen.


Hond staat bij postpakket
"Spannend, een doos!"

Het product zat ook netjes verpakt.Mijn oordeel over het product

Na ze een paar dagen in de keuken te hebben staan en te hebben gekookt, kan ik zeggen dat ik ze erg gaaf vind!Tijdens het koken kijk ik de hele tijd tegen m'n lieve hondjes aan, en nadat ik klaar ben met koken en ik heb eventueel wat gespetterd, dan is het ook nog makkelijk schoon te maken. Even een doekje erover en klaar.


Ik ben zeer tevreden!


Conclusie

Wil je dus ook zo'n leuk spatscherm voor achter je kookplaat of gasfornuis? Of behang voor de keukenwand misschien?


Je vindt het allemaal op fotocadeau.nl!


Meer artikelen

Comentarios


WhatsApp Image 2023-11-07 at 162139 5.jpg

Vers GEKOOKT hondenvoer?!

Ik heb laatst het hondenvoer van Butternut Box mogen testen. Benieuwd naar mijn review?

Ontdek mijn oordeel! ⇨

bottom of page