top of page

Heb jij af en toe ook zo'n lastige hond?

braintrain3.jpg

De honden van al je vrienden, familie en buren zijn allemaal zo braaf en luisteren als een vinkje, terwijl die van jou soms zo koppig is als een ezel.

Niet langer! Lees onze review over het trainingsprogramma

 

Brain Training For Dogs 

 

zodat jouw hond binnenkort exact doet wat jij wil!

De informatie in deze artikelen is uitsluitend bedoeld om te informeren. Hoewel de informatie met de grootste zorg is samengesteld, dient het niet als vervanging voor professioneel advies. Raadpleeg altijd je dierenarts als je vermoedt dat er iets mankeert bij je huisdier.

De top 10 stoere, unieke en aparte halsbanden voor je hond!


Zwarte hond met stoere lichtblauwe halsband

Je hond is je beste vriend en daarom wil je hem altijd bij je houden. Als je met hem gaat wandelen langs de weg, wil je je hond natuurlijk aanlijnen.


Daarvoor heb je niet alleen een goede lijn nodig, maar vooral een goede halsband.


Wij begrijpen dat het moeilijk is om de juiste halsband te kiezen voor jouw hond, er is zo veel keuze. Jouw hond is uniek, dus zijn halsband moet dat ook zijn.


Om je te helpen bij je keuze, hebben wij een top 10 gemaakt van stoere en aparte halsbanden. Hier zit er zeker eentje tussen, die past bij jouw hond!


De 3 winnaars!

Hieronder hebben we alvast de winnaars in 3 verschillende categorieën, namelijk de goedkoopste, de beste prijs/kwaliteit en het best beoordeeld!

In 2 van de 3 categorieën springt de Rosewood Luxury Halsband erboven uit. Wat ons betreft een duidelijke winnaar dus!


Maar er zijn nog meer stoere halsbanden die misschien beter bij je hond passen, dus gaan we nu verder met de volledige top 10!


1. Stoere Halsband van Studio Proud

De Studio Proud halsband is een stevige halsband, die verkrijgbaar is in vier verschillende maten.


Met de handige maattabel kun je eenvoudig bepalen welke maat jouw hond het beste past.


De halsband is gemakkelijk en heel precies verstelbaar, zodat je hem precies op de juiste lengte kunt instellen. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs. Zo is bijvoorbeeld de uitvoering in denim erg stoer.


Door de kliksluiting kun je de halsband zonder gedoe om en weer af doen en omdat de sluiting van metaal is, is hij erg sterk.


Zo hoef je niet bang te zijn, dat de halsband onderweg los klikt. De bijpassende lijn is apart verkrijgbaar, zodat je je hond helemaal in stijl kunt uitlaten.


Studio Proud Denim halsband

2. Designed By Lotte Halsband

Deze halsband is van leer. Het leer maakt de halsband flexibel en comfortabel. Hij is echter niet gevoerd aan de binnenkant.


De halsband is verkrijgbaar in maar liefst negen maten, dus of je nu een Chihuahua of een Deense Dog hebt, de geschikte maat zit erbij.


Het uniek gevlochten design ziet er chique uit.


Je maakt de halsband vast met een gesp. Hierdoor kun je de halsband niet zo snel los of vast maken, maar de sluiting zal ook niet zomaar losgaan.


De gesp is van metaal en dus sterk. Er zit een ring aan bevestigd, waar je de riem gemakkelijk aan kan klikken.


Designed By Lotte gevlochten halsband

3. Brute Strength Luxe Leren Halsband

De naam van deze halsband zegt eigenlijk al genoeg: Brute Strength.


Het is een dikke, stevige halsband, gemaakt van twee lagen leer. Deze halsband zal niet zomaar kapot gaan of los schieten.


De ring om de riem aan vast te maken zit tegenover de gesp en is van dik metaal. De glimmende metalen gesp is stevig, maar maakt het wel moeilijker om de halsband om en af te doen.


Dat komt ook door de dubbele laag leer, waardoor hij wat minder flexibel is. Door de gesp kun je de lengte van de halsband alleen in stappen instellen.


Hij is verkrijgbaar in vijf maten en veel verschillende kleuren, van stoer zwart of bruin naar meer apart oranje of groen.


Brute Strength stoere leren halsband

4. Beeztees Leren Halsband

Deze halsband is gemaakt van stukken leer, die in elkaar gevlochten zijn. Dit geeft een uniek vlechtpatroon en zorgt ervoor dat de halsband dik en toch flexibel is.


De halsband is verkrijgbaar in bruin, zwart of grijs. Je kunt kiezen uit 6 verschillende maten.


De metalen gesp is stevig en de ring voor de riem zit er vlak naast.


En over de riem gesproken, de bijpassende riem met hetzelfde vlechtmotief maakt dit een mooie set!

5. Hunter Halsband Arizona

Deze halsband is gemaakt van echt zwart leer.


Het leer is rijkelijk versierd met zogenaamde studs in vier verschillende kleuren, wat de halsband een apart en uniek uiterlijk geeft. Ideaal voor een hond of hondenbaasje die van bling houdt.


De halsband is alleen verkrijgbaar in zwart, maar je kunt wel uit 7 maten kiezen. Je maakt ook deze halsband vast met een stevige metalen gesp.


Er zitten 4 gaten in de riem, waardoor je de exacte lengte makkelijk in kan stellen.

Stoere halsband met studs

6. Softleren Halsband Quasar

Ook de Quasar halsband is gemaakt van hoogwaardig en soepel zwart leer en is versierd met studs.


In plaats van dat ze over de hele halsband verspreid zitten, hebben de studs bij deze halsband maar 1 kleur en zijn ze apart in slechts twee rijen bevestigd.


Dit geeft een wat rustigere uitstraling, maar geeft de halsband nog steeds een erg stoere look. Je maakt de halsband vast met de stevige metalen gesp.


De metalen ring voor de riem zit hier tegenover de gesp. Dit heeft het voordeel dat je de halsband makkelijker los of vast kan maken als de riem er nog aan vast zit.


Door het soepele, zachte leer is de halsband erg comfortabel om te dragen.


Stoere leren halsband met studs

7. Dog With A Mission Halsband

De Dog With A Mission halsbanden zijn gemaakt van leer en aan de buitenkant bekleed met stof met een apart motief.


Door het zachte leer aan de binnenkant is de halsband erg comfortabel voor je hond en lekker stevig.


De halsband is verkrijgbaar in 5 verschillende maten en in de kleuren roze voor de teefjes en blauw voor de reutjes.


Hoewel, andersom mag natuurlijk ook, dat kan allemaal tegenwoordig. Wat een mooie tijd leven we toch in!


Voor beide kleuren is er apart een bijpassende riem te koop.


De gesp en de ring voor de riem zijn allebei van metaal, dus je hoeft niet bang te zijn, dat deze snel kapot gaan.



8. Waudog Halsbanden

Deze Waudog halsbanden hebben een apart en opvallend design.


De WOW-variant is uniek in zijn soort en ziet eruit alsof je in een stripverhaal zit. Als je hond stoer genoeg is om astronaut te worden, is het NASA-design meer geschikt. De riem met hetzelfde design zit er bij inbegrepen.


De halsbanden zijn gemaakt van nylon. Dit is sterk, maar wel dunner dan leer, zodat het iets minder comfortabel kan zijn voor je hond.


De halsband heeft een kliksluiting, waardoor je hem makkelijk af en om kunt doen. Bij deze halsband is de sluiting van kunststof, waardoor het minder sterk is dan een metalen sluiting.


Deze halsband is daardoor wat minder geschikt als je een hond hebt die veel trekt.



9. Rosewood Luxury Leren Halsband

De Rosewood halsband is uitgevoerd in mooi stevig leer met aan de buitenkant een opvallend stiksel in een andere kleur, wat de halsband een uniek en chique uiterlijk geeft.


Er zijn twee kleuren, bruin met rood stiksel en zwart met blauw stiksel. Je kunt kiezen uit 4 maten.


Je maakt de halsband vast met een gesp, waardoor je de halsband minder snel vast en los kan maken. De ring voor de riem zit naast de gesp, waardoor je de halsband lastig vast maakt, als de riem er nog aan zit.


Zowel de ring als de gesp zijn van glimmend metaal, wat zowel stoer als luxe aandoet en stevig is. Vooral de goede afwerking is opvallend bij deze halsband.


Rosewood Luxury Leren Halsband

10. Extra Brede Halsband

Deze halsband is breder dan de meeste halsbanden, waardoor de kracht goed wordt verdeeld en er minder druk op de hals van de hond zit.


Binnenin de halsband zit een zacht kussentje voor extra comfort. De halsband is gemaakt van stevig leer en is verkrijgbaar in 6 maten en 2 kleuren, namelijk bruin en zwart.


De gesp en ring zijn beide van nikkel. Het is dus een erg stevig halsband, die niet snel los zal gaan, ook niet als je hond trekt.


De extra laag leer aan de buitenkant is uniek en erg mooi. Dit geeft de hele halsband een luxe uitstraling.


Extra brede hondenhalsband

Conclusie

Een mooie halsband is een uniek sieraad voor je hond. Welke halsband je kiest ligt helemaal aan wat jouw voorkeur heeft en wat voor hond je hebt.


Voor een echte stoere hond kies je een halsband van stevig leer. Als je een grappige hond hebt, dan kies je voor een halsband met een apart design.


Naast een leuke halsband is een leuk hondentuig ook een goede aanrader.


Maar een mooi uiterlijk is niet altijd niet het belangrijkst.


Let daarom bij het aanschaffen van een halsband ook op het comfort voor je hond en de stevigheid van de halsband, de sluiting en de ring voor de riem.


Je wil tenslotte niet dat de halsband los of zelfs kapot gaat tijdens het uitlaten.


Meer artikelen

WhatsApp Image 2023-11-07 at 162139 5.jpg

Vers GEKOOKT hondenvoer?!

Ik heb laatst het hondenvoer van Butternut Box mogen testen. Benieuwd naar mijn review?

Ontdek mijn oordeel! ⇨

bottom of page