top of page

Heb jij af en toe ook zo'n lastige hond?

braintrain3.jpg

De honden van al je vrienden, familie en buren zijn allemaal zo braaf en luisteren als een vinkje, terwijl die van jou soms zo koppig is als een ezel.

Niet langer! Lees onze review over het trainingsprogramma

 

Brain Training For Dogs 

 

zodat jouw hond binnenkort exact doet wat jij wil!

De informatie in deze artikelen is uitsluitend bedoeld om te informeren. Hoewel de informatie met de grootste zorg is samengesteld, dient het niet als vervanging voor professioneel advies. Raadpleeg altijd je dierenarts als je vermoedt dat er iets mankeert bij je huisdier.

Het Labrador Handboek. Is het een leerzaam boek en het aanschaffen waard?


labrador opvoeden

Heb je een eigenwijze Labrador, zit je er over te denken om een Labrador pup in huis te nemen of wil je simpelweg wat meer informatie over Labradors?


Vandaag gaan we het e-book 'Het Complete Handboek Voor Een Gezonde, Gelukkige En Gehoorzame Labrador' ontdekken.


Dit boek schijnt vol waardevolle informatie te zitten, speciaal gericht op Labradors. Geen brede informatie die voor alle honden geldt, maar alles specifiek over de Labrador.


Laten we dan inderdaad gaan kijken of dit Labrador Handboek echt zo goed is en of dit het kopen waard is!


Onderwerpen


Het Labrador Handboek

Laten we onszelf eerst maar eens afvragen: wat is nou precies dit Labrador handboek?


Nou, zoals je misschien wel zou kunnen gokken gaat dit e-book over Labradors opvoeden. In dit boek wordt een hele hoop informatie gegeven. Je leert de Labrador compleet kennen.


Je leert het karakter van een Labrador kennen, je leert simpele tips en tricks, maar je leert ook echt hoe je het beste je Labrador van jongs af aan op kunt voeden, zodat je zo snel mogelijk een voorbeeldige hond hebt.


Ook als je al een Labrador hebt die wat ouder is dan staat er nog steeds een hoop nuttige informatie in die van pas kan komen, zoals hoe je hem goed kunt verzorgen, hoe je overgewicht tegen gaat of nuttige informatie als je van plan bent om te gaan fokken.


Ook als je nog geen Labrador in huis hebt en misschien wel zoekende bent, helpt het boek hierbij. Zo wordt je uitgelegd of een Labrador wel de beste keuze is voor jou en je gezin en waar je op moet letten als je je Labrador bij een fokker haalt.


Verder kom je te weten hoe je je Labrador succesvol traint en leer je om de veel voorkomende problemen bij dit ras aan te pakken, zoals veel blaffen, opspringen tegen andere mensen, hoe je een Labrador pup alleen leert te zijn en nog veel meer.


Best een rijkelijk gevuld e-book dus!Is dit iets voor jou?

Om te kijken of dit iets voor jou is moeten we kijken naar een paar dingen:

  • Heb je een Labrador of ben je van plan er een in huis te nemen?

  • Wil je alles weten over de Labrador?

  • Ondervind je problemen bij je eigen Labrador?

  • Je wil je hond de beste verzorging geven die er is?

  • Vind je het gewoon leuk om meer te weten te komen over het Labrador ras?


Als een of meerdere van deze punten op jou van toepassing zijn, dan is dit e-book zeker weten voor jou!Je leert namelijk alles van de opvoeding, zoals zindelijk maken, commando's aanleren en dat soort dingen, maar ook leer je wat hij wel en niet mag eten, hoe je bepaalde signalen bij je Labrador herkent, hoe je hem goed kan verzorgen zodat hij zich goed voelt, er goed uitziet en niet zo stinkt en nog een hele hoop meer.


Labrador met stok

De auteur

De auteur van het Labrador Handboek is Jan Jacobs. Althans, dat moeten we geloven. Als we in Google gaan zoeken dan vinden we een hele hoop Jan Jacobs', maar niet degene die we zoeken.


Onze Jan Jacobs lijkt dus niet te bestaan. Is het hele boekje dan nep of een scam?


Nee dat niet, op de verkooppagina staat onderaan Blue Sky Marketing. Dit is waarschijnlijk gewoon een bedrijf dat voor marketingdoeleinden een mooi fictief verhaal heeft bedacht.


Dat neemt niet weg dat het e-book toch boordevol staat met nuttige informatie. De échte auteur of auteurs hebben toch zeker wel de tijd genomen om een waardevol boek in elkaar te zetten, dat merk je ook aan de ervaringen van andere mensen.


Ervaringen van andere mensen

Op zijn eigen website lees je veel goede ervaringen van mensen.


Zo zijn er mensen die een niet goed opgevoede Labrador binnen een aantal maanden hebben weten om te toveren tot een lieve gehoorzame hond, maar ook Labrador fokkers die al jaren met Labradors werken die ook een hele hoop kennis uit het e-book hebben kunnen halen.


Ook op andere websites lees je veel lovende reacties over het Labrador Handboek.


De prijs

Dan rest ons alleen nog de vraag: hoeveel kost dit e-book dan?


Het boek kost 37 euro. Die prijs valt erg mee als je bedenkt dat je zo'n 50 euro (!) aan GRATIS bonussen krijgt, daar houden wij Nederlanders wel van!


Je krijgt namelijk vijf extra bonussen elk ter waarde van tien euro, en levenslange updates. Mocht er dus nog extra informatie toegevoegd worden aan dit boek, dan pak je dit gratis mee.


Ga je het Labrador handboek nou aanschaffen en je bent echt niet tevreden, dan kan je gewoon binnen 60 dagen je geld terugvragen, zonder problemen.Conclusie

Het Labrador Handboek is een echte aanrader! Het boek zit zo boordevol informatie, dat ik bijna zelf een Labrador erbij zou nemen ;)


Zeker ook voor de prijs kan je hem haast niet laten liggen. Je krijgt bijna 100 euro aan kennis en ervaring voor maar 37 euro. Ik zou bijna zeggen dat onze fictieve Jan zichzelf flink in de vingers snijdt.


En het voordeel is ook nog dat je meteen kan beginnen met lezen op het moment dat je hem koopt. Je hoeft geen dagen te wachten tot hij in je brievenbus belandt. Het is namelijk gewoon een e-book die je zo op je computer kunt openen!Meer artikelen


Comments


WhatsApp Image 2023-11-07 at 162139 5.jpg

Vers GEKOOKT hondenvoer?!

Ik heb laatst het hondenvoer van Butternut Box mogen testen. Benieuwd naar mijn review?

Ontdek mijn oordeel! ⇨

bottom of page