top of page

Heb jij af en toe ook zo'n lastige hond?

braintrain3.jpg

De honden van al je vrienden, familie en buren zijn allemaal zo braaf en luisteren als een vinkje, terwijl die van jou soms zo koppig is als een ezel.

Niet langer! Lees onze review over het trainingsprogramma

 

Brain Training For Dogs 

 

zodat jouw hond binnenkort exact doet wat jij wil!

De informatie in deze artikelen is uitsluitend bedoeld om te informeren. Hoewel de informatie met de grootste zorg is samengesteld, dient het niet als vervanging voor professioneel advies. Raadpleeg altijd je dierenarts als je vermoedt dat er iets mankeert bij je huisdier.

10x de beste anti-knoei drinkbak voor je hond!


Hond slobbert en knoeit met drinken, heeft anti knoei drinkbak hond nodig
* slobber slobber knoei knoei *

Je hond neemt even een paar slokjes water en vervolgens ligt de ene helft al naast de drinkbak en de andere helft wat nog aan z'n baard hangt verspreid 'ie over je hele woonkamer.


Dit is vast een herkenbaar scenario voor je.


In dat geval is een anti-knoei drinkbak voor je hond (ook wel anti-lek, anti-slobber of anti-mors drinkbak genoemd) zeker een aanrader!


Ik heb even flink rondgesnuffeld op het web en de 10 beste er tussenuit gepikt, om de keuze een stuk makkelijker te maken voor je.


De grote winnaars!

Voordat ik je de volledige top 10 laat zien heb ik alvast de beste uitgekozen aan de hand van een aantal kenmerken, en die op een rijtje gezet om de keuze nóg makkelijker te maken.

Als je even wil kijken wat er verder nog beschikbaar is, dan gaan we nu door naar de top 10!


1. Jara anti-knoei drinkbak hond



We beginnen deze top 10 met deze leuke babyblauwe anti-knoei drinkbak van Jara. Naast deze babyblauw, zijn er nog 3 schattige kleuren waar je uit kunt kiezen: Babyroze, Zwart, en Donkergroen.


Grote plassen water naast je hond z'n drinkbak is met deze Jara verleden tijd! Daarnaast is hij ook nog eens prima geschikt voor in de auto.


En de drinkbak schoonmaken is bij deze ook geen klus; je stopt hem namelijk zo in de vaatwasser. Ideaal!


"Perfecte waterbak voor gebruik in auto ook tijdens het rijden, gaat geen druppel over de rand."


2. JU&MP anti-slobber drinkbak hond



Dit is de anti-slobber drinkbak van JU&MP. Deze handige drinkbak zorgt ervoor dat je harige vriend niet meer zo loopt te knoeien tijdens en na het drinken.


Door de brede overhangende rand kan het water niet meer in het rond spetteren en blijft je vloer bespaard van grote waterplassen.


Deze drinkbak is verkrijgbaar in 3 leuke kleuren, namelijk grijs, zoals op het plaatje, en blauw en roze.


Naast dat hij er leuk uitziet, is hij ook nog eens functioneel. Hij is namelijk vaatwasserbestendig en heeft een anti-slip onderkant.


Paar minpuntjes bij deze is dat een aantal mensen niet helemaal tevreden is over de kwaliteit van het materiaal en hij blijkt voor de grote honden toch ook wel wat klein, helaas.


Maar verder is 'ie voor de kleinere honden prima geschikt!


"Zorgt voor minder geslobber en geknoei."


3. Jara anti-mors drinkbak hond



Nog een anti-knoei drinkbak van Jara, met een ander design, maar met dezelfde handige functionaliteit!


De bruine en oranje kleuren met de matte finish zorgen dat dit product er erg netjes afgewerkt uitziet.


Schoonmaken is ook geen moeite, aangezien hij vaatwasserbestendig is. De meeste reviews reppen ook over het stevige materiaal waarmee hij gemaakt is.


Aanrader dus!


"Super blij mee, en geen geknoei meer in m'n huis."


4. Oveggo anti-lek drinkbak hond



Ben je veel onderweg in de auto met je hond? Dan is deze anti-lek drinkbak ideaal. Tijdens het rijden klotst het water niet over de rand, en ook wanneer je hond eruit drinkt wordt er niet geknoeid.


Er zitten ook anti-slip randen onder om ervoor te zorgen dat hij niet wegglijdt tijdens het rijden of drinken.


Wat ook wel fijn is, is dat hij vaatwasserbestendig is. Je hoeft dus niet zelf te gaan boenen.


"Werkt fantastisch in de camper, geen natte vlekken meer"


5. Doufy anti-knoei drinkbak hond


Deze stijlvolle anti-knoei drinkbak van Doufy zorgt er zeker weten voor dat je geen druppel water meer naast je hond z'n drinkbak zult vinden.


Deze anti-knoei drinkbak voor honden is 22,5cm x 22,5cm x 8cm en je kan er tot 1,5 liter water in kwijt. Dat is een redelijk grote drinkbak, ideaal dus voor grote honden!


Daarnaast is deze drinkbak wat mij betreft degene op de lijst met de beste prijs/kwaliteit verhouding. Hij is namelijk net iets duurder dan een aantal andere op de lijst, maar dat merk je wel meteen in de kwaliteit van het product.


En je ziet het ook terug in de beoordeling op bol. Hij krijgt namelijk een 4,6 uit meer dan 80 reviews, wat een hele goeie score is.


Daarnaast heb je ook de keuze uit 4 leuke kleurtjes én hij is vaatwasserbestendig.


"De vloer is nu geen waterparadijs meer en de sik van onze hond is veel droger na het drinken. Makkelijk schoon te maken."


6. Lovely Pets anti-slobber drinkbak hond



Deze lovely anti-slobber drinkbak van Lovely Pets is echt wel het aanschaffen waard. Vraag maar aan de 170+ mensen die deze gezamenlijk een beoordeling hebben gegeven van 4,4.


Om te beginnen is het een mooi strak design, met leuke details zoals de pootjes aan de zijkant en in de vlotter, en hij is ook verkrijgbaar in 4 mooie kleurtjes: Blauw, Grijs, Wit, Roze.


Met zijn ruime afmetingen is deze anti-knoei drinkbak is zeker geschikt voor grote honden en zijn anti-slip onderkantje zorgt ervoor dat je grote lobbes hem niet zomaar omver duwt.


"Heel tevreden met de antilekbak, met 2 bully's in huis was het nogal wat rond lopen met de dweil. Niet perfect maar 90% beter."


7. Vulpes anti-mors drinkbak hond



Dit gelikte design van de Vulpes anti-mors drinkbak ziet er wel echt netjes en strak uit. Met zijn 2 liter watercapaciteit en zijn 20cm x 20cm x 10cm formaat is hij geschikt voor kleine honden tot grote honden.


De 2 silicone pads aan de binnenkant zorgt ervoor dat de vlotter op zijn plek blijft, wat er dus ook voor zorgt dat het water op zijn plek blijft; ook tijdens het rijden!


Ben je dus veel onderweg met je hond, dan is deze ideaal.


Door zijn transparante uiterlijk en duidelijke maatindicatie zie je meteen hoeveel water je grote vriend nog over heeft en of je hem dus bij moet vullen of niet.


Daarnaast is hij ook vaatwasserbestendig, dus makkelijk schoon te houden, hondig!


"Voldoet volledig aan de verwachtingen. Onze labrador slokt minder bij het drinken en morst vooral veel minder door zijn drogere snuit bij het drinken :-)"


8. Elspet anti-lek drinkbak hond



Zoek je een drinkbak voor je hond zonder morsen? Deze anti-lek drinkbak van Elspet is de ideale manier om het knoeien van je hond tegen te gaan, ook onderweg in de auto, of op de camping in de caravan.


Hij is helaas niet vaatwasserbestendig, dus dat wordt met het handje schoonmaken, maar door het hoogwaardige materiaal blijft hij wel lang schoon, dus dat scheelt.


Hij is ook gemakkelijk uit elkaar te halen op het moment dat je hem gaat reinigen.


Spetters op je vloer is met deze Elspet drinkbak verleden tijd!


"Eindelijk geen waterballet meer met mijn cockerspaniël. Hij moest eerst even kijken hoe dat het werkte met drinken, maar daarna perfecte bak."


9. Huisdiersuper anti-knoei drinkbak hond



Helemaal super! Deze anti-knoei drinkbak van Huisdiersuper is volledig gemaakt van roestvast staal, behalve de rubberen anti-slip aan de onderkant uiteraard.


Deze RVS anti-knoei drinkbak is wat minimalistischer dan veel van de andere drinkbakken op deze lijst, maar daar is de prijs dan ook naar.


De anti-spatwater rand haal je er gemakkelijk af, zodat hij goed schoon wordt in de vaatwasser.



10. HUNTER drinkbak hond zonder morsen



De laatste op de lijst alweer. De HUNTER anti-lek drinkbak is ideaal voor onderweg, er zit namelijk klittenband aan de onderkant, die zorgt dat hij aan de bodem van de kofferbak blijft kleven.


Met zijn 25 cm diameter is dit de anti-lek drinkbak met de grootste diameter. Dat maakt deze uitermate geschikt voor grote honden.


Een minpuntje is wel dat hij wat lastiger uit elkaar te halen is, wanneer je hem schoon wil maken. Ondanks dat krijgt hij wel een mooie 4 sterren beoordeling op ZooPlus.


"Hele handige drinkbak voor onderweg in de auto, knoeit niet en blijft goed op zijn plek staan."


Hond knoeit met drinken; zo los je dat op

Als je hond regelmatig knoeit tijdens het drinken, zijn er enkele stappen die je kunt nemen om dit probleem op te lossen.


Ten eerste, let op de hoogte van de drinkbak - zorg ervoor dat deze laag genoeg is zodat je hond comfortabel kan drinken zonder overmatig morsen. Gebruik ook een bak met een bredere basis om de stabiliteit te bevorderen.


Als je hond erg enthousiast drinkt, overweeg dan een anti-knoei drinkbak om het tempo te vertragen. Als je een anti-slobber drinkbak kiest uit deze top 10, dan weet je zeker dat je een goed product in huis haalt.


Bovendien kan training nuttig zijn; leer je hond om rustig te drinken door commando's zoals "rustig" tijdens het drinken te geven. En vergeet niet om eventuele gemorste vloeistoffen onmiddellijk schoon te maken om glijpartijen en ongelukken te voorkomen.

Wat zijn de voordelen van een anti-knoei drinkbak voor honden?

Een anti-knoei drinkbak voor huisdieren heeft diverse voordelen die zowel jou als je huisdier ten goede komen.


Allereerst minimaliseert het morsen en knoeien, wat resulteert in een schonere en veiligere omgeving. Dit vermindert het risico op uitglijden en natte sokken.


Bovendien helpt het om verspilling van water te verminderen, wat weer gunstig is voor het milieu en je waterrekening.


Anti-knoei drinkbakken zijn vooral handig voor honden met lange oren, baarden of platte gezichten, die vaak meer morsen tijdens het drinken.


Deze bakken bevorderen ook langzamer drinken, wat de kans op overmatige luchtinname verkleint en spijsverteringsproblemen helpt voorkomen.


Kortom, een anti-knoei drinkbak is een praktische en hygiënische investering in de gezondheid en het comfort van je huisdier.

Conclusie

Zo, dat was hem weer. Zoals je ziet zijn er een aantal mooie drinkbakken op de markt die knoeien en slobberen tegen gaan.


Ik hoop je met dit artikel genoeg op weg geholpen te hebben met het vinden van jouw ideale anti-knoei drinkbak!


Heeft jouw hond naast knoeien toevallig ook last van schrokken? Zuigt hij binnen 10 seconden al z'n eten naar binnen alsof het een wedstrijd is, waardoor hij vervolgens last krijgt van z'n maag en misschien zelfs overgeeft?


Dan zou ik je zeker aanraden om ook mijn artikel te bekijken met de 10 beste anti-schrokbakken voor honden!


Meer artikelen

WhatsApp Image 2023-11-07 at 162139 5.jpg

Vers GEKOOKT hondenvoer?!

Ik heb laatst het hondenvoer van Butternut Box mogen testen. Benieuwd naar mijn review?

Ontdek mijn oordeel! ⇨

bottom of page