top of page

Heb jij af en toe ook zo'n lastige hond?

braintrain3.jpg

De honden van al je vrienden, familie en buren zijn allemaal zo braaf en luisteren als een vinkje, terwijl die van jou soms zo koppig is als een ezel.

Niet langer! Lees onze review over het trainingsprogramma

 

Brain Training For Dogs 

 

zodat jouw hond binnenkort exact doet wat jij wil!

De informatie in deze artikelen is uitsluitend bedoeld om te informeren. Hoewel de informatie met de grootste zorg is samengesteld, dient het niet als vervanging voor professioneel advies. Raadpleeg altijd je dierenarts als je vermoedt dat er iets mankeert bij je huisdier.

Top 10 hondendeken voor in de auto [kofferbak en achterbank!]



Je kent het vast wel: even een stukje wandelen in het bos of op het strand, je hond lekker de zee in en rollen in het zand, maar dan.. tja, eenmaal bij de auto moet hij er toch weer in.


Vervolgens ben je de rest van de dag bezig met het schoonmaken en stofzuigen van je auto. No bueno.


Maar gelukkig is er een oplossing voor! Met een speciaal hondendeken in je auto blijft de bekleding van je auto schoon en droog en hoef je je de volgende keer dat je weer een strandwandeling gaat maken geen zorgen meer te maken dat je auto vies wordt.


Ik ben voor jou aan het snuffelen geweest en heb de 10 beste hondendekens voor in de auto gevonden en op een rijtje gezet.


De grote winnaars!

Voordat ik je de volledige top 10 laat zien heb ik alvast de beste uitgekozen aan de hand van een aantal kenmerken, en die op een rijtje gezet om de keuze nóg makkelijker te maken.

Als je even wil kijken wat er verder nog beschikbaar is, dan gaan we nu door naar de top 10.


1. De Blaffende Kat Premium Hondendeken


We trappen deze top 10 af met dit Premium hondendeken van De Blaffende Kat.


Je vieze hond meenemen in de auto is geen probleem meer met dit hondendeken. Dit hondendeken voor in de auto is namelijk extra dik, wat er voor zorgt dat hij waterafstotend is en krasvrij.


Wat ook erg fijn is, is dat je er 2 hondengordels bij krijgt en een gratis e-book "Hoe Honden Leren."


Verder is dit deken gemaakt van hoogwaardig materiaal en wasmachine-bestendig op 30ºC.


"Erg handig en met de meegeleverde bevestigingen is het een compleet product. Goede afwerking en stevig materiaal. Snelle levering. Ik raad dit product zeker aan."


2. JC Pets Premium Hondendeken



Dit hondendeken is zeker geen doorn in het oog om in de auto te hebben. Het strakke design past namelijk mooi in elke auto. De blauwe rand maakt het ook helemaal af.


Bij dit hondendeken van JC pets krijg je 2 hondengordels en in het deken zelf zitten 2 handige opbergvakken. Zo kun je gemakkelijk van alles meenemen op weg naar het bos of strand.


Hij is overal in de auto te bevestigen; op de achterbank, kofferbak, maar ook gewoon op de voorstoel. Helemaal multifunctioneel dus!


"Makkelijk aan te brengen, honden vinden het fijn om op te zitten. Materiaal voelt stevig aan."


3. Strex Hondendeken Auto



Dan nu dit auto hondendeken van Strex. Je hebt hem misschien al voorbij zien komen aan het begin van dit artikel.


Dit is namelijk degene met de beste prijs / kwaliteit verhouding en hij is het best beoordeeld. Hij krijgt namelijk een 4,8 uit meer dan 270 reviews!


Deze goede beoordeling komt door het feit dat hij geschikt is voor alle auto's, de zijflappen die je deuren beschermen tegen krassen en de 4 hoogwaardige lagen die ervoor zorgen dat dit deken comfortabel en waterdicht is.


Ook de prijs is aan de lage kant vergeleken met een hoop andere op de lijst. Zeker een aanrader dus!


"Super! Stevig, waterdicht en ligt snel in de auto. Vooral gekocht omdat dit deken waterdicht is en als je met de hond naar het bos gaat en die vieze poten heeft is dit echt super."


4. Toivo Hondendeken Auto



Dan nu de Toivo hondendeken. Zoals je aan het begin van het artikel hebt kunnen lezen is dit het goedkoopste hondendeken op de lijst, maar zeker niet de minste hoor!


Hij heeft namelijk een extra sterke en waterdichte stof, die ook nog eens wasmachine-bestendig is.


Daarnaast krijg je er ook een opbergtas en een autogordel bij, en dat voor dit zachte prijsje. Bekijk snel de prijs op bol door hieronder op de knop te klikken!


"Had er al lang geleden eentje moeten kopen. Scheelt je een hoop schoonmaakwerk en kopzorgen. Pakketje werd snel geleverd en het deken is van hoge kwaliteit."


5. Pet Perfect Hondendeken Auto



Dit nette honden autodeken van Pet Perfect is bijna perfect!


Het was een nek-aan-nekrace met de Strex hondendeken om de titel "best beoordeeld" te krijgen van deze top 10, maar hij haalde het helaas net niet.


Niet omdat hij niet goed genoeg was; integendeel. De beoordeling is namelijk net als de Strex een 4,8 , maar uit iets minder reviews (nog steeds uit 190+, dus dat is alsnog een prachtige score!)


En dat heeft hij ook wel verdiend. De Pet Perfect hondendeken beschermt jouw auto namelijk tegen vuil en nattigheid met zijn kwalitatief, gelaagd, krasbestendig en waterafstotend materiaal.


Ook de anti-slip laag zorgt ervoor dat je hond niet de achterbank of kofferbak doorglijdt met hondendeken en al. Ideaal dus!


"Ziet er mooi en degelijk uit, precies als op de foto's. Ben er erg blij mee, en de hond, denk ik, ook..... zeer vlotte levering waarbij ik goed op de hoogte ben gehouden van de bezorging. Kortom een aanrader!!"


6. Jake and Jacky Hondendeken Auto Luxe



Ideaal hondendeken voor in de auto, deze van Jake and Jacky. Het opbergvak is namelijk handig om spullen in mee te nemen voor je avontuur en de afwerking ziet er goed uit.


Over afwerking gesproken, je kan ook nog kiezen uit een model waar de randen helemaal oranje zijn, wat er ook erg gaaf uit ziet!


Verder krijg je bij dit luxe hondendeken een hondengordel erbij, dat is wel zo veilig, en wat ook handig is, is dat je hem op 5 manieren kunt gebruiken: als hangmat, volledig op de achterbank, gedeeltelijk op de achterbank, op de voorstoel, en in de kofferbak.


"Gisteren mijn bescherming voor de achterbank binnengekregen. Past perfect en een heel mooie kwaliteit. Ik ben er super blij mee."


7. S.old Hondendeken Auto Beschermhoes



Zo! Een 4,7 uit meer dan 400 reviews, dat wil wel wat zeggen!


In no time installeer je dit hondendeken in je auto, dankzij de ophangriemen, kliksluitingen en instophendels.


Daarnaast bestaat hij uit 4 hoogwaardige vuil-afstotende en waterdichte lagen, en een anti-slip onderkant.


Helaas kan hij niet in de wasmachine, maar hij is welk makkelijk schoon te maken met een vochtige doek en de stofzuiger. Je kan hem ook gemakkelijk afspoelen onder de douche.


"Het is een mooie hondendeken van goede kwaliteit. Nu houden we onze achterbank mooi schoon als we de hond meenemen."


8. Blaffende Kat Luxe Kofferbakdeken



Wil je het allerbeste voor je hond, terwijl je tegelijkertijd ook je kofferbak beschermt tegen vuil en beschadigingen? Dan is dit luxe hondendeken voor in de kofferbak ideaal!


Dit hondendeken is ook weer van De Blaffende kat, die zijn wel al vaker tegengekomen op deze lijst, en met goede reden. Ze hebben simpelweg goede en degelijke dekens voor in de auto.


Het deken is gemakkelijk aan de achterste hoofdsteun te bevestigen en je kan hem ook gemakkelijk verstellen, zodat hij netjes aansluit op het ontwerp van je kofferbak.


Ook bij dit deken krijg je het gratis E-book erbij "Hoe Honden Leren" en een opbergtas voor als je het deken even niet gebruikt.


"Super product, geen minuut spijt van mijn aankoop! Ideaal om je hond(en) veilig mee te laten rijden. Auto blijft ook netjes."


9. JOKENZ Hondendeken Auto Kofferbak



Het eerste wat je waarschijnlijk opvalt als je naar het plaatje kijkt is de gratis frisbee die erbij zit, gaaf toch?!


Daarnaast valt misschien ook de kleur je op. Een beige hondendeken hebben we namelijk nog niet veel gezien in deze top 10 beste hondendekens voor in de auto.


Verder is dit gewoon een goed product. Hij is waterdicht, heeft een anti-sliplaag, en is makkelijk schoon te maken. Wat wil je nog meer?


"Werkt super makkelijk, we zijn heel tevreden. Erg mooi ontwerp met beige kleur! Onze honden zijn ook blij."


10. De Blaffende Kat Kofferbak Beschermhoes



De laatste op de lijst alweer, maar zeker niet de minste!


Dit hondendeken installeer je snel en gemakkelijk. Je legt hem namelijk in de kofferbak, je bevestigt de riemen aan de hoofdsteunen van de achterbank, en klaar is kees. Makkie toch?


Dit zorgt er ook voor dat het schoonmaken een klusje is van niks. Je haalt namelijk de riemen weer even los, klopt hem uit, en je installeert hem weer.


Wat ook erg fijn is, is dat hij in iedere auto past en ook gewoon in de wasmachine kan, altijd handig!


"Vind het product zelf erg handig en past perfect in de auto!"


Wat zijn de voordelen van een auto hondendeken?

Een hondendeken voor in de auto heeft meerdere voordelen, zowel voor jou als voor je harige vriend. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen:

  1. Bescherming van de auto: Een hondendeken beschermt je auto tegen hondenhaar, modder, krassen en eventuele andere rommel die je hond met zich mee kan brengen. Dit helpt de bekleding van je auto schoon en in goede staat te houden, waardoor de waarde behouden blijft.

  2. Comfort en veiligheid voor de hond: Een hondendeken biedt een comfortabele en vertrouwde plek voor je hond om tijdens het reizen op te liggen. Dit kan de angst en stress verminderen die sommige honden associëren met autoritten. Bovendien kan een hondendeken voorkomen dat je hond in de auto rondloopt en mogelijk de bestuurder afleidt, wat de veiligheid van zowel de hond als de inzittenden ten goede komt.

  3. Gemakkelijk schoon te maken: Hondendekens zijn vaak gemaakt van duurzame en gemakkelijk schoon te maken materialen. Dit maakt het eenvoudig om haren, vuil en vlekken te verwijderen na een reis met je hond.

  4. Bescherming tegen allergenen: Als iemand in je gezin allergisch is voor hondenharen, kan een hondendeken helpen om de verspreiding van haren en allergenen in de auto te verminderen. Dit maakt het reizen aangenamer voor allergie-gevoelige personen.

  5. Minder stressvolle ervaring: Voor sommige honden kan het reizen in de auto een angstige ervaring zijn. Een vertrouwde hondendeken kan een gevoel van veiligheid en comfort bieden, waardoor de reis minder stressvol wordt voor je hond.

  6. Makkelijke overgang van thuis naar auto: Als je hond thuis gewend is om op een bepaalde deken te liggen, kan het meenemen van dezelfde deken in de auto een gevoel van vertrouwdheid en comfort creëren. Dit kan helpen bij het verminderen van reisgerelateerde angst.

Kortom, een hondendeken voor in de auto kan de reiservaring voor zowel jou als je hond comfortabeler en aangenamer maken, terwijl het tegelijkertijd je auto beschermt tegen mogelijke schade en rommel.

Conclusie

Zoals je ziet is het hebben van een hondendeken voor in de auto een waardevolle toevoeging aan je arsenaal met hondenspullen.


Ik heb ook nog een tip voor je, misschien is een anti-knoei drinkbak namelijk ook wat voor je.


Dit zorgt ervoor dat je hond niet knoeit tijdens het drinken, maar wat nog handiger is, is dat een aantal anti-knoei drinkbakken ook geschikt zijn om gewoon in de auto neer te zetten bij je hond.


Superhandig, zo heeft je hond gewoon z'n eigen drinkbak tijdens de autorit, en dat zonder dat al het water door je auto klotst.



Meer artikelen

WhatsApp Image 2023-11-07 at 162139 5.jpg

Vers GEKOOKT hondenvoer?!

Ik heb laatst het hondenvoer van Butternut Box mogen testen. Benieuwd naar mijn review?

Ontdek mijn oordeel! ⇨

bottom of page