top of page

Heb jij af en toe ook zo'n lastige hond?

braintrain3.jpg

De honden van al je vrienden, familie en buren zijn allemaal zo braaf en luisteren als een vinkje, terwijl die van jou soms zo koppig is als een ezel.

Niet langer! Lees onze review over het trainingsprogramma

 

Brain Training For Dogs 

 

zodat jouw hond binnenkort exact doet wat jij wil!

De informatie in deze artikelen is uitsluitend bedoeld om te informeren. Hoewel de informatie met de grootste zorg is samengesteld, dient het niet als vervanging voor professioneel advies. Raadpleeg altijd je dierenarts als je vermoedt dat er iets mankeert bij je huisdier.

Top 5 betrouwbare en voordelige hondenrennen voor op de camping!De leukste honden zijn hondjes die lekker actief, dynamisch en bewegelijk zijn. Hondjes dus met een vrolijke en sportieve inborst.


Maar het is niet de bedoeling dat honden overal rondrennen, zeker als ze nog een puppy zijn. Want dat kan voor gevaarlijke situaties zorgen, bijvoorbeeld in een tuin zonder omheining of op de camping.


Ga je op vakantie en heb je een druistige en actieve jonge hond, die zo enthousiast is dat ze wel eens de verkeerde kant op rent? Dan is de aanschaf van een sterke en veilige hondenren voor op de camping verstandig.


Een hondenren is een mobiel hondenhek van metaal, die ervoor zorgt dat je jouw hond in een omheinde omgeving even alleen kunt laten. Met name als je op de camping bent, is dus een ideaal hulpmiddel.


Maar welke hondenrennen zijn er zoal? En wat zijn de beste hondenrennen van dit moment?


In dit artikel hebben we de vijf meest comfortabele, gebruiksvriendelijke en praktisch hondenrennen voor je op een rijtje gezet. Er zit vast wel een mooie, stijlvolle en bruikbare hondenren tussen die jou aanspreekt!


Een kleine waarschuwing vooraf

De meeste hondenrennen zijn vooral geschikt voor binnen. Er zijn er best een aantal die aangeven voor buiten geschikt te zijn, en beschermt zijn tegen 'weersinvloeden', maar er wordt dan óók nadrukkelijk vermeld dat ze niet bestand zijn tegen regen.


Ik heb eigenlijk geen een hondenren gevonden die écht geschikt was voor buiten. Wat kun je hier nu aan doen? Want ik snap dat je geen zin hebt om elke keer als het dreigt te regenen, je hondenren naar binnen te verhuizen.


Gelukkig bestaat er zoiets als Hammerite Ultima Metaallak. Deze lak kan je direct op je hondenren smeren, zonder eerst een primer te gebruiken of iets dergelijks. Deze biedt vervolgens 12 jaar bescherming tegen alle weersomstandigheden, dus ook regen!
1. Hoppa! hondenren: een hondenren waar je spontaan blij van wordt

Op nummer 1 zetten we de Hoppa! hondenren. En daar hebben we een aantal goede redenen voor, want de Hoppa! hondenren heeft nogal wat voordelen te bieden voor hondeneigenaren die ervan houden naar de camping te gaan.


Een van de grootste pluspunten van de Hoppa! is dat deze hondenren flexibel om te bouwen is van een vierkante, rechthoekige of zelfs een achthoekige ren.


Je bent met de Hoppa! dus enorm flexibel en kunt snel wisselen van vorm om jouw gave puppy telkens een andere, unieke speelkamer te geven!


Een tweede meerwaarde van de Hoppa! hondenren is de stabiliteit en robuustheid van deze portabel hondenspeelkamer. Je puppy of al wat oudere hond moet natuurlijk wel goed beschermd worden als hij of zij in de hondenren zit.


De Hoppa! bestaat uit acht metalen elementen van 80 bij 60 centimeter. In vierkante vorm kun je hiermee een hondenspeelruimte ontwikkelen van 160 bij 160 centimeter, zodat je hond lekker veel bewegingsruimte heeft.


In de derde plaats is de prijsstelling van de Hoppa! hondenren meer dan aantrekkelijk. Voor slechts 99 euro is deze supergave hondenren van jou... en natuurlijk van je hond!
2. MaxxPet hondenren: stevige en veilige stalen hondenren

Een andere functionele en prachtige hondenren die elke hondenfanaat zou moeten overwegen, is de fraaie MaxxPet hondenren. Deze hondenren valt in meerdere opzichten op en onderscheidt zich daarmee van de middenmoot.


Ten eerste is de stalen MaxxPet stabiel en sterk, en biedt daarmee optimale bescherming voor jouw favoriete hond(en).


En dat is natuurlijk de belangrijkst functie van hondenrennen: jouw troeteldier moet goed beschermd worden en mag op de camping niet in gevaar komen doordat de constructie omvalt en je puppy zich verwondt of kan ontsnappen.


De MaxxPet hondenren is bij hondeneigenaren ook geliefd, wat blijkt uit de hoge verkoopcijfers, omdat de deur een dubbele vergrendeling heeft en de losse elementen van de MaxxPet stevig en diep in de grond geduwd kunnen worden.


Dit zorgt voor een stabiele hondenren, waar je na het plaatsen eigenlijk geen omkijken meer naar hebt.


Prettig aan de MaxxPett is in de derde plaats het feit dat de losse componenten gemakkelijk te verbinden en los te maken zijn. Ze wegen nauwelijks iets en nemen ook weinig ruimte in beslag, waardoor je ze na gebruik eenvoudig kunt opbergen.


Het gemak dient hier dus de mens én het dier!


Ten slotte mogen we niet voorbijgaan aan de variatie die qua opbouwvormen mogelijk is en aan de aantrekkelijke prijs van 99,95 euro. Er zijn voor hondenfans dus redenen genoeg dus om de Maxxpet hondenren te kopen voor gebruik op de camping!


Ps: als je een extra grote ren wil, dan heb je van deze ook nog de versie met 16 panelen! Bekijk hem hier.
3. Topmast Premium hondenren: hoog genoeg, ook voor grote honden

Op plek 3 in onze 5 moet volgens ons de Topmast Premium hondenren staan. Deze hondenren draagt met recht het label 'premium'.


Vooral de grootte van deze hondenren valt op, met een omtrek van 640 cm en een hoogte van 80 cm. Je kunt je hondenpuppy hier zonder zorgen in stoppen, want er is voldoende speelruimte voor het dier om lekker te bewegen.


Een mooi kenmerk van deze puppyren is dat je hem ook kunt gebruiken voor andere huisdieren, zoals katten of konijnen. Naast deze pre is de Topmast Premium hondenren fraai afgewerkt in de kleur zwart, met heavy duty metalen framewerk.


Ideaal is dat de deur van de Topmast eenvoudig open te maken is, zonder dat dit ten koste gaat van de robuustheid van de structuur. Je hoeft dus niet te pieren en wrikken om je hond in de Topmast Premium te krijgen of het dier los te laten. De deur doet wat deze moet doen.


De Topmast Premium hondenren kost circa 109 euro en kun je snel en gemakkelijk online bestellen.
4. Adori puppyren hamerslag: sublieme kwaliteit & optimale duurzaamheid

Elke hondenliefhebber wordt blij van de stijlvolle en praktische Adori puppyren hamerslag. Deze stoere hondenren heeft namelijk veel moois te bieden voor zowel de baas als het huisdier.


Op de camping kun je de Adori puppyren hamerslag perfect gebruiken om jouw hondje lekker actief te laten zijn in een veilige setting.


De Adori puppyren hamerslag, die online 139 euro kost, is met de maatvoeringen 76 cm bij 81 cm en in een diameter in ronde opstelling van 210 centimeter wat kleiner dan andere puppyrens.


Maar dit wordt gecompenseerd door de sublieme kwaliteit en de optimale duurzaamheid en robuustheid van dit model hondenren. Bij normaal gebruik kun je jarenlang van deze sterke en oogverblindend mooie puppyren genieten!


Een tweede voordeel van de Adori hondenren is dat de losse onderdelen eenvoudig via koppelpinnen in elkaar te zetten zijn. Opzetten en afbreken is on een handomdraai geregeld als je op de camping aankomt of weer naar huis wilt gaan.
5. Acaza transformeerbare hondenren: sterker dan sterk en gebruiksvriendelijk

De transformeerbare Acaza hondenren verdient, last but not least, hoe dan ook een plek in elke top 5 met hondenrennen. Deze topper onder de hondenrennen kost je slechts ongeveer 100 euro, maar wat je voor de Acaza terugkrijgt is veel meer waard!


Namelijk enorm veel plezier en gemak voor jouw huisdier, maar zeker ook voor jezelf als hondenbaas. De hondenkooi is eenvoudig aan te passen qua vorm en hoogte en dus optimaal transformeerbaar.


De sterke kooiconstructie is ook erg plezierig. Je hoeft niet bang te zijn dat deze hondenren het gaat begeven, want hij is robuust en staat uiterst stabiel op elke ondergrond.


Een derde opvallende kenmerk van de Acaza transformeerbare hondenren is de gebruiksvriendelijkheid. In een mum van tijd heb je deze hondenren op de camping opgezet en kun je hem gaan gebruiken. Ook als je zelf vooral hondenliefhebber bent en twee linkerhanden hebt!
6. Bonus: VidaXL Hondenkennel voor buiten

Mocht je nou op een vaste campingplaats staan, dan is dit wellicht een optie: deze VidaXL hondenkennel voor buiten.


Dit is echt een hondenkennel, dus dat is misschien wat minder makkelijk meenemen, maar als je een vaste plek hebt op een camping, dan is dit denk ik wel een mooie oplossing.


Je hoeft deze namelijk niet apart te behandelen met de eerder genoemde Hammerite Metaallak; hij is namelijk gegalvaniseerd. Dit houdt in dat hij van zichzelf al volledig waterproof is.


Deze kennel is 1 meter hoog, en voor de lengte x breedte heb je de keuze uit 2 x 2, 4 x 4 of 6 x 6. De ideale maat voor jou zit er dus zeker bij!
Er is keuze genoeg, dus zoek gerust verder!

Naast de hierboven toegelichte 5 topmodellen hondenrennen is er nog veel meer keuze. Mocht jouw favoriete hondenren niet in onze top 5 staan, dan is er dus niets aan de hand.


Kijk gerust verder naar andere mooie hondenrennen via een speciaalzaak of dierenwinkel. De keuze is namelijk reuze. En wie wil er zijn of haar hond nu geen plezier doen en een veilig plekje op de camping gunnen?


Trouwens, ben je er klaar mee, al die viezigheid en hondenharen in je auto na de rit naar de camping? Dan is een achterbank autodeken voor je hond wel echt een must. Het voorkomt vuil en nattigheid in je auto en beschadigingen aan de deuren en stoelen, superhandig dus!


Meer artikelen

Commenti


WhatsApp Image 2023-11-07 at 162139 5.jpg

Vers GEKOOKT hondenvoer?!

Ik heb laatst het hondenvoer van Butternut Box mogen testen. Benieuwd naar mijn review?

Ontdek mijn oordeel! ⇨

bottom of page