top of page

Heb jij af en toe ook zo'n lastige hond?

braintrain3.jpg

De honden van al je vrienden, familie en buren zijn allemaal zo braaf en luisteren als een vinkje, terwijl die van jou soms zo koppig is als een ezel.

Niet langer! Lees onze review over het trainingsprogramma

 

Brain Training For Dogs 

 

zodat jouw hond binnenkort exact doet wat jij wil!

De informatie in deze artikelen is uitsluitend bedoeld om te informeren. Hoewel de informatie met de grootste zorg is samengesteld, dient het niet als vervanging voor professioneel advies. Raadpleeg altijd je dierenarts als je vermoedt dat er iets mankeert bij je huisdier.

10x het leukste puppy speelgoed voor in de bench!


Schattige puppy speelt met bal in bench

Ja, ook onze trouwste viervoeter heeft van tijd tot tijd recht op een cadeautje. Een gepast presentje van zijn of haar baasje voor in of bij de hondenmand of bench. Het liefst iets waar hij of zij heerlijk mee kan ravotten. Een speeltje waar hij zich spoedig aan hecht.


In tegenstelling tot de mens kent speelgoed voor honden niet echt een leeftijdsgrens. Een jonge of oude hond, het maakt niet uit. Elk speeltje wordt dankbaar door elke hond aangenomen.


Goed doordacht speelgoed houdt je hond niet alleen speels, maar ook fit en gezond. Bovendien zijn de meeste speeltjes ook nog eens nuttig en leerzaam. Voorwaarde is daarbij wel, dat je er zo vroeg mogelijk mee begint. Jong geleerd, oud gedaan.


Speelgoed speciaal voor de kleintjes


Gelukkig beschikt iedere dierenwinkel tegenwoordig over een ruim assortiment leuke, leerzame speeltjes voor onze puppy's.


We hebben een aantal leuke voor je op een rijtje gezet in de volgende top 10!


1. Kong Puppy - Bijtgraag speelbot

Mogelijk ben je al bekend met de zogenaamde Kong. Een bot van latex voor iedere hond. Jong en oud. Een speelbot waar je hond niet alleen dolgraag mee speelt, maar waar hij ook volop baat bij heeft.


Het is namelijk een speeltje waar hij heerlijk in kan bijten en kauwen. Met name dat kauwen helpt je hond om zijn gebit sterk te houden. Zo ook, het tandvlees of de gum.


Voor de jongste hondjes is er de speciale Kong Puppy. Een speelbot dat simpelweg ietwat kleiner en zachter is.


Een prima idee om op vroege leeftijd met dit gezonde speelgoed te beginnen. Het voorkomt spelenderwijs veel problemen aan het gebit op latere leeftijd.


Een nuttig speeltje dat hogelijk wordt gewaardeerd door elke pup. Dermate dat hij het bot zelden uit het oog verliest. En waag het eens om het uit zijn bek te halen.
2. Chuckit! Ultra Ball - Zoekt, en gij zult vinden

Een ander dankbaar speelgoedje voor je puppy is de Chuckit Ultra Ball.


Een rubber bal, leverbaar in meerdere maten, die ideaal is voor in de bench om lekker op te kauwen, maar ook voor apporteer-spelletjes. Een bal die enthousiast aan het kaatsen gaat als je hem weggooit.


De speelbal is mede om die reden van een in-het-oog-springende kleur voorzien. Gemakkelijk voor je hond, maar ook voor jezelf.


Voor het geval de bal net iets te gretig weg kaatst en in het groen verdwijnt. Of de sloot inspringt, waar die overigens op het oppervlak zal blijven drijven.


Ideaal speelgoed voor het jonge hondenras dat vooral wil rennen. Goed voor zijn fysieke conditie. Hoe dankbaar is het om die verwachtingsvolle ogen te zien als hij het balletje weer naar je terug komt brengen? “Zoek!”
 

Wil je de opvoeding van je pup meteen goed aanpakken en zo probleemgedrag voorkomen?


Het Grote PuppyBoek heeft al veel mensen geholpen bij het opvoeden van hun puppy tot een lieve en gehoorzame beste vriend.


Voor het symbolische (en TIJDELIJKE) bedrag van 27 euro kan je al gebruik maken van deze COMPLETE en VOLLEDIGE gids om je puppy om te toveren tot een hele lieve grote harige vriend!


Wees er snel bij, want je krijgt nu ook TIJDELIJK 3 GRATIS bonussen erbij! 

3. Snuggle Puppy - Op eigen pootjes staan

Een ander uniek speeltje is de SnugglePuppy, gefabriceerd door Smart Pet Love. Vooral nuttig om de overgang te kunnen maken van een nesthondje naar een nieuw thuis.


De Snuggle Puppy is namelijk een soort surrogaatmoeder. Compleet met een kunstmatig kloppend hartje en een warmtebron (Werkzaam op batterijen, met aan/uit-functie).


Het creëert voor je puppy een gevoel van geborgenheid, nadat hij het ouderlijk nest heeft moeten verlaten.


Je puppy zal zich hierdoor sneller thuis voelen in de nieuwe omgeving. Daardoor minder angstig zijn, waardoor hij ook minder zal janken en blaffen dan gebruikelijk is. Een dankbaar, nuttig speeltje voor je hond, maar ook voor jezelf en de nodige nachtrust.


Snuggle puppy knuffel met warmtebron en kloppend hart


4. Puppy Cosy Crocy Knuffel - Lang leve de lol

Een andere favoriete knuffel voor je lieve hondje is de Cosy Crocy van Beeztees. Een zachte knuffel van maar liefst 120 centimeter lang.


Ook weer zo’n pluche maatje, die je pup zelden uit het oog verliest. Een knuffel waar hij veel mee speelt. Zo ook, in zijn bench verwacht als hij een dutje doet of de nachtrust aanvangt. Om heerlijk tegenaan te gaan liggen of zich in te rollen.


De Cosy Crocy zorgt ervoor dat je puppy zich spoedig veilig en geborgen voelt in zijn nieuwe huis. Jouw huis.


Dit leuke, dankbare speeltje is er in twee versies. De een is een hond. De ander een krokodil. Waarom, vraag je? Geen idee, het zal wel door de lengte komen. Schiet vooral niet in de lach als je puppy de “Krok” weer eens achter zich aan sleept.


Puppy cosy crocy lange puppy knuffel5. Nylabone Puppy Teething Pacifier - Au Au Au

De Nylabone Teething Pacifier is specifiek gemaakt voor puppy’s. Eigenlijk vooral voor jonge hondjes die op het punt staan om tandjes te krijgen.

Het kauwen op de kleurige nylon bijtring is goed voor het tandvlees van de jonge hond. Bevordert vooral het pijnloos doorkomen en de groei van de eerste tanden.


Zo belangrijk, als je weet hoeveel je hond met zijn bek en tanden doet. De hele dag snuffelen, bijten, kauwen, spelen. Eigenlijk wil hij alles in zijn mond pakken. Gezonde dingen, maar soms ook minder gezonde dingen.


Het is daardoor dus nodig dat hij een gezond gebit heeft, en sterk tandvlees. Iets dat je kunt bereiken door hem of haar deze nuttige naar ham smakende bijtring cadeau te doen.


Puppy kauwbot voor tandjes wisselen


6. Rubber Hondenbal - Iedere hond wil een speelbal

Deze veelkleurige, goed doordachte speelbal is een ideaal cadeau voor de jonge pup. Een speeltje waar hondjes urenlang zoet mee kunnen zijn. Dat doet hij vanzelf, want bijna alle honden willen vanaf hun geboorte ravotten en spelen.


De unieke speelbal is gemaakt van duurzaam materiaal, namelijk HVC rubber. Gemakkelijk in dat kleine bekkie te nemen, omdat hij uit meerdere ringen bestaat.


Het zachte rubber is goed voor het gebit van de puppy’s. Dat weet hij zelf niet, maar is belangrijk voor jou om te weten.


Het voorkomt namelijk allerlei fysieke problemen op latere leeftijd. Tegelijkertijd voorkomt het handzame, zachte speeltuigje dat je vloer of je meubels schade oplopen.


Rubber puppy bal


7. 6-delige honden ballen set - De ideale beet

Of dan dit complete setje kleinere speelballen van Vustin. Zes verschillende balletjes, met iedere een eigen vorm en kleur. Vijf gemaakt van zacht rubber en een enkele van touw.


Iedere balletje met een eigen beet. Wederom goed voor de ontwikkeling van het jonge gebit en het tandvlees. Elk speeltje heeft ook zijn eigen functie. Zo zijn er een paar balletjes waar je brokjes in kan doen, die het jonge beestje er spelenderwijs uit moet zien te halen. Een ander balletje piept.


Al met al, een multifunctioneel speeltje dat je pup vooral helpt de tijd te doden als je er even niet bent. Alleen het idee al dat hij zich in zijn uppie toch vermaakt, maakt dit een dankbaar presentje voor je hond.


6-delige set rubberen puppy ballen


8. Kong Wubba Puppy - Zoek!

Een ander uniek cadeautje voor je puppy is de Kong Wubba. Dit speeltje is gemaakt van sterk nylon, waarin twee balletjes verborgen zitten. Een van rubber dat kaatst. Een ander dat piept.


Aan het uiteinde zit een stevig lint waarmee je de Wubba kunt weggooien. Een perfect speeltje om je trouwe viervoeter vanaf zijn eerste levensjaar te leren apporteren. Het baasje spelenderwijs te leren gehoorzamen.


De Wubba is voor alle honden. Groot en klein. Jong en oud. Voor de jongste hondjes is er echter een ietwat kleinere editie in de speciale babykleuren: zacht roze en licht blauw. Ideaal speeltuig voor de wereld-ontdekkende pup.


Kong Puppy Wubba voor de bench


9. Nylabone Flexi - Levenslang kauwen

Het ideale kauw-bot, gemaakt door de specialisten van Nylabone. Eigenlijk een dubbelbot in kruisvorm. Een heus piratenbot voor je speelse hondje.


Het grootste voordeel van dit bot is dat het als geen ander speeltje, het kauwen op jonge leeftijd bevordert. Ideaal speelgoed voor tanden en tandvlees.


Een nuttig speeltje waar je hondje in huis steeds weer naar op zoek zal gaan. Niet alleen aangetrokken door de opvallende blauwe kleur, maar ook door het aantrekkelijke rundvlees-smaakje.


Daarbij is dit een goed voorbeeld van een speeltje dat mee kan groeien met je hond. Na het zachtere kauw-bot voor puppy's levert Nylabone namelijk ook stevigere botten. Speciaal voor opgroeiende, maar ook oudere honden. Van gematigd tot extreem kauw-plezier.


Nylabone Flexi kauwbot puppy


10. Zogoflex Hurley - Klein, maar fijn

Tot slot, nog zo’n nuttig speelgoedje voor je pup om in te bijten. Een kleiner bot gemaakt door Hurley.


De Zogoflex combineert eigenlijk twee functies. Het functioneert als een bal. Dat wil zeggen, het springt, stuitert en drijft.


Tegelijkertijd echter dient het ook als een bot om gretig op te kauwen. Een bezigheid waar elke hond zich van jongs af veelvuldig mee bezighoudt.


Wederom een verantwoord speeltje, gemaakt van hond-vriendelijk en duurzaam materiaal. Tevens gemakkelijk schoon te maken.


De Zogoflex is leverbaar in twee uitvoeringen - PLAY en CHEW. Zo ook, in meerdere vrolijke kleuren. Absoluut ook weer een speel-object dat je hondje absoluut niet los wil laten. Zeker niet als je het al spelend af wil pakken. Knipoog!


Zogoflex Hurly kauwspeelgoed hond


Conclusie - voor elke hond wat wils

Elke hond heeft speeltjes nodig. Het houdt ze actief en fit. In de bovenstaande top 10 staat het mooiste en beste puppy speelgoed voor in de bench, of daarbuiten. Allemaal doordachte, duurzame en betaalbare speeltjes die nuttig en leerzaam zijn.


Voor iedere hond zit er beslist een dankbaar presentje tussen. Dankbaar voor je jonge hondje om mee te spelen. Dankbaar voor jezelf, als baasje, om te zien hoe hij er op reageert en steeds weer naar op zoek gaat.


Trouwens..!


Ben je nog op zoek naar het allerbeste voer voor jouw lieve pup, dan kan je ik zeker het voer van Just Russel aanbevelen. Dit voer is volledig op maat gemaakt voor jouw hond, gebaseerd op een aantal simpele vragen die je eerst moet beantwoorden.


Kijk hier meteen op de site (nú met 30% korting!), of lees eerst mijn review over Just Russel hondenvoer.


Just Russel heeft al hondenvoer vanaf €19,99 per maand!


Nog een gratis tip:

De dierenartskosten kunnen met een pup aardig in de papieren lopen. Om flinke dierenartskosten te voorkomen, kan ik je zeker aanraden om een hondenverzekering af te sluiten.


Wil jij ook de beste verzekering voor jouw lieve pup, dan zou ik je aanraden om even mijn artikel te lezen waarin ik de beste hondenverzekeringen vergelijk.


(Heb je geen zin om alsnog hondenverzekeringen te vergelijken? Dan zal ik alvast de beste 2 voor je verklappen. Figo heeft namelijk de beste dekking en PetSecur is de goedkoopste en meest gekozen. Doe er je voordeel mee!)


Meer artikelen

Comments


WhatsApp Image 2023-11-07 at 162139 5.jpg

Vers GEKOOKT hondenvoer?!

Ik heb laatst het hondenvoer van Butternut Box mogen testen. Benieuwd naar mijn review?

Ontdek mijn oordeel! ⇨

bottom of page