top of page

Heb jij af en toe ook zo'n lastige hond?

braintrain3.jpg

De honden van al je vrienden, familie en buren zijn allemaal zo braaf en luisteren als een vinkje, terwijl die van jou soms zo koppig is als een ezel.

Niet langer! Lees onze review over het trainingsprogramma

 

Brain Training For Dogs 

 

zodat jouw hond binnenkort exact doet wat jij wil!

De informatie in deze artikelen is uitsluitend bedoeld om te informeren. Hoewel de informatie met de grootste zorg is samengesteld, dient het niet als vervanging voor professioneel advies. Raadpleeg altijd je dierenarts als je vermoedt dat er iets mankeert bij je huisdier.

Chihuahua opvoeden? Het Complete Handboek Voor De Chihuahua review


Chihuahua opvoeden

De meeste mensen zien chihuahua’s als vervelende kleine hondjes die blaffen, bijten en veel te veel van zichzelf denken. Op zich is deze perceptie niet zo heel vreemd, want veel chihuahua’s (maar ook andere kleine honden) ontwikkelen gedragsproblemen.


Wil je deze problemen verhelpen of voorkomen? Dan is Het Complete Handboek Voor De Chihuahua waarschijnlijk het perfecte boek voor jou!


Wat is Het Complete Handboek Voor De Chihuahua voor een boek?

Het Complete Handboek Voor De Chihuahua is een gids die Chihuahua eigenaars helpt hun hondje beter te begrijpen, zodat gedragsproblemen kunnen worden verholpen of voorkomen kunnen worden.


Het legt ook uit waarom het viervoetertje bepaald gedrag vertoont, zodat je beter begrijpt wat er omgaat in je hondje en hoe je er het beste op kunt reageren.


Waar gaat het over?

In het boek staan tips en tricks om je te helpen je huisdier om te toveren tot een lieve en gehoorzame hond. Er staan simpele technieken in die voor iedereen werken en ook nog eens makkelijk toe te passen zijn. Het is duidelijk dat er veel tijd is geïnvesteerd om dit boek te schrijven. Het is onder andere gebaseerd op veel informatie die reeds bekend was over Chihuahua’s, maar interviews van Chihuahua fokkers en een dierenarts dragen bij aan de kwaliteit en betrouwbaarheid van dit boek. De veelvoorkomende gedragsproblemen en de stappen die je kunt volgen om deze problemen te verhelpen worden aangekaart.

Daarnaast wordt uitgelegd waarom veel Chihuahua’s gedragsproblemen hebben. Wanneer je de oorzaak begrijpt, is het probleem namelijk vaak makkelijk te vermijden.


Wie is de schrijver?

Het boek zou geschreven zijn door een Peter Plasman, die claimt meer dan 25 jaar ervaring te hebben in het opvoeden, verzorgen en trainen van honden. Dit is echter een fictief persoon, bedacht door het Nederlandse bedrijf Blue Sky Marketing. Hoewel men het apart kan vinden dat het bedrijf alles zo anoniem mogelijk laat verlopen, doet dit absoluut niets af aan het boek. Blue Sky Marketing heeft meerdere boeken uitgegeven, waaronder Het Labrador Handboek en Border Collie geheimen. Deze boeken werden goed ontvangen door het publiek en klachten bleven uit.


Er mag dan ook wel gezegd worden dat Blue Sky Marketing, bij dit boek bekend onder het pseudoniem Peter Plasman, ervaring heeft in het opstellen van opvoedboeken voor verschillende hondenrassen en dat zij zeer goed in hun werk zijn.Voor wie is dit boek?

Dit boek is ideaal voor mensen die net een Chihuahua puppy hebben gekocht, misschien voor de eerste keer, en graag willen leren hoe het Chihuahua opvoeden in zijn werk gaat. Misschien heb je al een hond, maar trekt hij continu aan de lijn, blaft hij veel, plast hij in huis of vertoont hij ander ongewenst gedrag. Dit boek is dan de gids die je helpt deze problemen op te lossen. Wellicht heb je nog geen hond gekocht, maar wil je goed voorbereid zijn en ben je op zoek naar een boek dat jou kan helpen bij je Chihuahua opvoeden.


Is het een nuttig boek?

Als je al eerder boeken van Blue Sky Marketing hebt gelezen, weet je ongeveer wat je van dit boek mag verwachten. Ben je nieuw met dit bedrijf? Dan kun je je afvragen of dit boek wel nuttig is voor jou en je hond. Het boek beschouwt vele gedragsproblemen die je hond zou kunnen hebben of in de toekomst kan ontwikkelen. Het legt uit waarom je hond iets doet, wat jij misschien onbewust doet om dit gedrag in stand te houden of te versterken en welke stappen je moet nemen om het negatieve gedrag te veranderen. Het is zeker een nuttig boek dat makkelijk te begrijpen is. Natuurlijk zul je er enkel voordeel van trekken, wanneer je de tips ter harte neemt en met je hond aan de slag gaat. Een Chihuahua opvoeden kost tijd, maar heropvoeden kost nog meer tijd.

 
 

Welke bonussen krijg je erbij?

Als iets gratis is, wordt het opeens extra aantrekkelijk! Daarom wil je natuurlijk graag profiteren van de extra bonussen die worden gegeven bij je aankoop. De eerste bonus is een gratis eBook genaamd: Succesvolle tips voor de verzorging en training van je puppy. Dit boek dat normaal gesproken voor 10 euro over de toonbank gaat, wordt meegeleverd met jouw e-book en biedt je in het kort wat informatie over puppy’s. De tweede bonus, tevens een e-book, heet: Je hond de baas. Dit boek helpt je om probleemgedrag van je hond op te lossen. Met dit cadeautje bespaar je jezelf tien euro! De derde bonus is het Honden training geheimen e-book dat normaal ook tien euro kost. Hierin staan tips en tricks die professionele hondentrainers gebruiken bij het opvoeden van honden. De vierde en laatste bonus is het e-book, genaamd: Acht ongelofelijk simpele technieken om je hond te laten komen als je hem roept. De waarde van dit boek bedraagt tien euro.


Doel van het boek

Wat is het doel van dit e-book? Het doel van dit boek is om jou te helpen je hond goed op te voeden en probleemgedrag om te buigen naar gewenst gedrag, zodat jij en je hondje echt kunnen genieten van elkaars gezelschap. Een opgevoede hond hebben, dat willen we immers allemaal!Wat is de inhoud van het boek?

Het Complete Handboek Voor De Chihuahua is inderdaad een compleet handboek. Het behandelt alles dat je maar wil weten over je Chihuahua puppy, zodat je met dit boek in handen volledig toegerust bent om je hondje op te voeden. Allereerst legt het boek uit hoe je het trainingsproces kunt versnellen. Hoe leer je je Chihuahua puppy makkelijk iets nieuws aan of af? Vervolgens gaat het in op verschillende gedragsproblemen die veel Chihuahua’s hebben. Waarom springt je hondje op tegen mensen? Waarom blaft hij, als hij alleen thuis is en hoe voorkom je dit? Hoe leer je je hond aan dat autorijden niet eng is en hoe kom je van de deemoedsplasjes af? Hoe overwin je angst en agressie bij je huisdier? Ook gaat het boek in op het uitkiezen en de aankoop van je Chihuahua puppy. Kies je voor een reutje of past een teefje toch beter bij je gezin? Wat zijn de meest gemaakte fouten bij de aankoop? Hoe herken je malafide fokkers? Hoe zorg je ervoor dat je pup de eerste nacht bij jou thuis goed doorkomt? Wat zijn de belangrijkste behoeften van je hond en hoe kom je die tegemoet, zodat je een blije viervoeter krijgt? Hoe bouw je een band op met je nieuwe pup? Wat zijn veel voorkomende gezondheidsproblemen en hoe voorkom je deze? Dit zijn een aantal zaken die in het e-book aan bod komen, maar er staan nog veel meer nuttige onderwerpen in, waar je als Chihuahua eigenaar veel baat bij zult hebben!


Ervaringen van andere mensen

Als je het boek aanschaft en download, zal je al snel opvallen dat de lay-out prettig is, dat er veel informatie op de pagina’s staat, waardoor je echt waar voor je geld krijgt en dat de gegeven informatie ook daadwerkelijk nuttig is. Diegenen die je voorgingen beschrijven het boek ook positief. De één laat weten dat haar hond binnen een jaar uitgebloeid is tot een lieve hond, terwijl de ander laat weten dat ze druk aan de slag om haar puppy te trainen en daarbij de tips uit het boek gebruikt. Weer een andere reviewer laat weten dat ze nog niet het hele boek heeft gelezen, maar dat alles makkelijk op te zoeken is. Wanneer ze met een vraag zit, heeft ze hier dan ook in een mum van tijd antwoord op.


Plus- en minpunten

Wat zijn de pluspunten van dit boek?

  • Het boek is zeer uitgebreid en bevat tips die makkelijk toe te passen zijn.

  • De lay-out is prettig en het boek bevat veel nuttige informatie.

  • Het bespreekt zowel het voorkomen als het verhelpen van ongewenst gedrag, waardoor dit boek voor iedere Chihuahua eigenaar een aanrader is.


Wat zijn de minpunten van dit boek?

Er zijn vrij weinig reacties te vinden op fora. Een negatieve reactie was al helemaal nergens te vinden zijn. Gelukkig biedt Blue Sky Marketing een niet-goed-geld-terug-garantie. Mocht je dus echt niet tevreden zijn met het boek, dan kun je altijd nog je geld terugkrijgen.


Prijs van het e-book

Het boek is te downloaden voor een prijs van 37 euro. Dat lijkt veel, maar als je kijkt wat er allemaal in het pakket zit, is dat een mooie prijs. Zeker ook als je je bedenkt dat je bij een hondentrainer misschien wel evenveel geld neerlegt voor maar 1 les!


Dit complete handboek kun je onbeperkt raadplegen, elk moment dat je dat maar wenst. Bovendien is de informatie zeer nuttig en absoluut je geld waard!Meer artikelen

Comments


WhatsApp Image 2023-11-07 at 162139 5.jpg

Vers GEKOOKT hondenvoer?!

Ik heb laatst het hondenvoer van Butternut Box mogen testen. Benieuwd naar mijn review?

Ontdek mijn oordeel! ⇨

bottom of page