top of page

Heb jij af en toe ook zo'n lastige hond?

braintrain3.jpg

De honden van al je vrienden, familie en buren zijn allemaal zo braaf en luisteren als een vinkje, terwijl die van jou soms zo koppig is als een ezel.

Niet langer! Lees onze review over het trainingsprogramma

 

Brain Training For Dogs 

 

zodat jouw hond binnenkort exact doet wat jij wil!

De informatie in deze artikelen is uitsluitend bedoeld om te informeren. Hoewel de informatie met de grootste zorg is samengesteld, dient het niet als vervanging voor professioneel advies. Raadpleeg altijd je dierenarts als je vermoedt dat er iets mankeert bij je huisdier.

Top 23 honden die goed alleen kunnen zijn!


hond alleen thuis kijkt uit raam

We hebben een lijst gemaakt met hondenrassen die geschikter zijn om overdag alleen gelaten te worden in vergelijking met veel andere honden, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor drukke mensen.


Het is echter belangrijk om te onthouden dat honden van nature sociale dieren zijn en dat ze graag tijd met ons doorbrengen. We begrijpen dat het soms niet mogelijk is om de hele dag met onze honden door te brengen, zoveel als we zouden willen.


We hebben werk, school, gymtijd, gezinsverplichtingen, woon-werkverkeer en al het andere dat onze kostbare tijd opslokt.


Er zijn echter enkele hondenrassen die maximaal 6 uur zonder gezelschap kunnen worden gelaten (en niet meer dan 6 uur!)


Daarom hebben we deze handige lijst met hondenrassen opgesteld, die geschikter zijn om overdag alleen te laten. Laten we dus eens kijken naar deze honden die tolereren dat ze alleen zijn, gerangschikt van minst tot meest tolerant.

 

1. Basset Hound

Gezien de jachtachtergrond van het ras kan het een verrassing zijn, maar Bassets zijn een gemakkelijk type hond die gemakkelijk in een luiwammes kan veranderen als ze de kans krijgen.


Wat nog belangrijker is: de Basset Hound is stabiel en niet vatbaar voor stemmingswisselingen of angstgevoelens.


Dus als je in de stemming bent om een ​​wandeling te maken - de Basset zal daar blij mee zijn. Als je dagelijks wat tijd voor jezelf moet hebben - is hij daar ook content mee.


basset hound met lange oren ligt op houten vloer
 


 

2. Boston Terriër

Velen kiezen de Boston Terriër als huisdier vanwege zijn kleine formaat en de gelijkenis met de Boxer.


Deze gelijkmatige, intelligente en energieke honden zullen het niet zo moeilijk vinden om zonder gezelschap thuis te blijven, zolang je ze maar een of ander speelgoed geeft om zich mee te vermaken.


boston terrier zit op grasveld

 

Wil je de opvoeding van je pup meteen goed aanpakken en zo probleemgedrag voorkomen?


Het Grote PuppyBoek heeft al veel mensen geholpen bij het opvoeden van hun puppy tot een lieve en gehoorzame beste vriend.


Voor het symbolische en tijdelijke bedrag van 27 euro(!) kan je al gebruik maken van deze complete en volledige gids om je puppy om te toveren tot een hele lieve grote harige vriend!


Je ontdekt:

 • Waar je op moet letten als je een puppy gaat kopen

 • Hoe je je puppy verzorgt en opvoedt

 • Hoe je je voorbereidt op de eerste dag en nacht

 • Hoe je je nieuwe pup kennis laat maken met je andere huisdieren

 • Hoe je probleemgedrag in de toekomst gegarandeerd kan voorkomen

 • En nog een hele hoop meer!

Wees er snel bij, want je krijgt nu ook TIJDELIJK 3 GRATIS bonussen erbij! 

3. Teckel (Dashond)

De komische Teckels, of Dashond, zijn zelfverzekerde, intelligente honden die een geweldige aanvulling zijn op elk gezin. Ze bereikten het hoogtepunt van hun populariteit in de jaren vijftig en bleven sindsdien een van de meest populaire honden.


Deze honden zijn gefokt om te graven en te jagen op dassen en andere dieren, ze zijn geweldige luisteraars en zijn erg slim en moedig. Ze kunnen echter vaak een te onafhankelijke geest hebben en koppig zijn.


Hoewel dit problemen kan veroorzaken als het gaat om training, kan het ook een voordeel zijn als het gaat om mensen die niet veel van hun tijd thuis kunnen doorbrengen. Een Teckel zal van zijn tijd zonder gezelschap genieten.


teckel staat op zandpad met bladeren en staart voor zich uit
 

4. Schotse Terriër

De Schotse Terriër staat bekend om zijn rol van de trouwe vriend van Lady and the Tramp.


Deze kortbenige hond is gefokt om op dassen en vossen te jagen, daarom is hij erg intelligent en onafhankelijk. De Scottie is een van nature afstandelijke hond die je misschien negeert wanneer hij zijn eigen tijd en ruimte nodig heeft.


Schotse Terriërs zijn geweldige metgezellen voor gezinnen met kinderen, maar kunnen moeilijk te trainen zijn vanwege hun genen die hen vertellen dat ze apart van zijn baasjes moeten werken (jagen).


schotse terrier loopt op grasveld
 

Wil je je lieve hond verrassen met een surprisepakket?

Dit handige pakket zit vol met leuks en lekkers voor je hond. Er zitten verschillende speeltjes bij, meerdere snacks, en ook nog wat voor jou als eigenaar.


En weet je wat het mooie is? Elke maand verandert de inhoud van deze box. Je kan je hond dus elke maand opnieuw verrassen!


Twijfel dus niet langer en verwen dat lieve beest van je.
 

5. Goldador

De Goldador is een kruising van een Golden Retriever en een Labrador Retriever. Het idee was om een ​​werkhond te creëren die gevoelig is als een Goldie en tolerant als een Lab.


Goldadors zijn actieve honden die regelmatig beweging nodig hebben. Ze zijn ook een populaire keuze onder mensen die fulltime werken, vanwege hun tolerantie voor wat tijd alleen.


Goldadors leren snel, zijn goede vrienden en hebben een gemakkelijke persoonlijkheid. En als je hem genoeg speelgoed geeft, zal hij nauwelijks merken dat je er niet bent.


Goldadors houden van spelen en nieuwe activiteiten verzinnen.


goldador kijkt blij in de camera

Foto door State Farm

 

6. Labradoodle

Nog een andere kruising op de lijst. Deze keer is het het beroemde "designer"-ras genaamd Labradoodle.


Deze hond is niet alleen geschikt voor eigenaren die lange dagen van huis zijn, maar Labradoodles werken ook uitstekend als therapiehond.


Er is echter nog een andere eigenschap die ze een populaire keuze maakt voor veel nieuwe hondenbezitters: hun hypoallergene vacht.


Al met al zijn Labradoodles honden met een Poedelintelligentie en Labrador-vriendelijkheid die niemand onverschillig laten. Deze pups zijn ook heel gemakkelijk te trainen.


Over het algemeen, als je op zoek bent naar een hypoallergene hond die met rust kan worden gelaten, zou je moeten overwegen om dit ras in je leven te verwelkomen.


En als je op zoek bent naar een geweldige vriend die graag nieuwe commando's leert en geen last heeft van verlatingsangst, ook dan is de Labradoodle de juiste keuze voor jou.


Wil je nou meer over dit leuke ras weten, van het kiezen van een goede fokker tot het oplossen of voorkomen van gedragsproblemen, en het kiezen van de juiste voeding, voor een optimale verzorging?


Dan is er een handig e-book genaamd "Labradoodle Geheimen" waarin de code gekraakt is voor Labradoodles. Ontvang hem meteen hier!


labradoodle met staart omhoog kijkt blij voor zich uit
 

Ben je van plan deze zomer nog een hond aan te schaffen? Let dan op!

Zorg dan wel dat ze koel kunnen blijven, zeker als je ze een tijdje alleen wil laten. Ik heb een artikel gemaakt waarin ik 10 verfrissende tips geef om je hond koel te houden tijdens de warme zomerdagen.

 

7. Kleine Münsterländer

Laat je niet misleiden door de naam van dit ras, want Kleine Münsterländers zijn eigenlijk middelgrote honden. Het zijn sporthonden die werden gefokt voor de jacht en daarom werden ze erg populair in heel Europa.


De Kleine Münsterländer is een aanhankelijke hond met geweldige vaardigheden om water op te halen. Het trainen van hem zal een koud kunstje zijn, maar hij zal veel dagelijkse oefeningen nodig hebben.


Een Münsterländer zal genieten van hardlopen, joggen, zwemmen en flyball spelen. Omdat hij zo'n intelligente pup is, zal hij het ook vrij gemakkelijk vinden om zichzelf te vermaken terwijl hij alleen thuis wordt gelaten.


Geef gewoon wat speelgoed en het komt wel goed.


kleine munsterlander rent door gras en rietveld
 

8. Engelse Jachthond of Foxhound

Er zijn films, boeken en tekenfilms gemaakt over deze driekleurenhond en zijn jacht op een rode vos.


Engelse Jachthonden zijn sterke en gracieuze honden die graag actief blijven. Ze zullen een geweldige metgezel zijn voor joggen, hardlopen of zelfs paardrijden.


Ook zijn ze erg intelligent en zullen precies weten hoe ze hun tijd alleen moeten doorbrengen.


De tijd die je echter niet de hele dag met een Engelse Jachthond doorbrengt, moet je besteden aan dagelijkse lichaamsbeweging en verschillende activiteiten.


Als je een hardloper bent, is deze hond een perfecte keuze voor jou.


engelse jachthond zit op gras tegen metalen hek aan
 

Aanrader:

'Een hondenleven lang fysiek en mentaal in balans!'

 

9. Basenji

De Basenji werd oorspronkelijk gefokt in Afrika om rattennesten te jagen en uit te roeien. Wat daarvan overbleef, is de altijd wakkere en actieve ontdekkingsreiziger.


De Basenji is niet zo onafhankelijk als de Chow, maar toont genegenheid op veel duidelijkere manieren.


De Basenji geniet evenzeer van uw gezelschap, als de tijd die hij alleen besteedt aan het verkennen en bedenken van nieuwe manieren om zichzelf te amuseren.


basenji zit op vloer en staart voor zich uit
 

10. Chinese Shar-Pei

Deze ongebruikelijke hond met losse rimpels, paarse tong en een borstelige vacht is absoluut een van de meest interessant uitziende honden die er zijn.


Maar het is niet alleen zijn zeldzame uiterlijk dat hem onderscheidt, de Shar-Pei is een onafhankelijke hond die soms zelfs afstandelijk kan zijn.


Dankzij deze eigenschappen in zijn persoonlijkheid kan een Shar-Pei veel beter alleen zijn dan de meeste andere rassen.


Het zijn zeer toegewijde honden, maar ze moeten al op jonge leeftijd goed worden opgeleid, omdat ze vaak eigenwijs kunnen zijn, net als elk ander onafhankelijk hondenras.


kleine chinese shar-pei puppy staat op grasveld
 

Verbaas al je vrienden en familie met deze te gekke hondentrucjes!


Wil je je hond te gekke trucjes leren en tegelijkertijd alle voordelen ontdekken die daarbij komen kijken? Dan is 40+ Honden Trucjes echt wat voor jou en je hond.


40+ Honden Trucjes is in e-book formaat. Dit is super handig, want je kan dus direct na het aanmelden al aan de slag, zonder dat je eerst een week moet wachten voordat het boek een keer binnen komt.


Het leren van trucjes is niet alleen maar leuk voor jou en je hond, en het is ook niet alleen maar bedoeld om indruk te maken op je buren, vrienden en familie (alhoewel dat een mooie bijkomstigheid is.)


Er zitten nog een hoop andere voordelen aan, namelijk:

√ Je versterkt de band met je hond √ Het is erg leuk, voor jou én je hond √ Je hond wordt kalmer √ Het kan zelfs gedragsproblemen voorkomen en verhelpen


"Nou vertel, wat zit er allemaal voor leuks in dat e-book?" hoor ik je denken. Dat zal ik je vertellen!


In 40+ Honden Trucjes leer je simpele trucjes, die elke hondeneigenaar wel kent en die waarschijnlijk de meeste hondeneigenaren al aan hun hond geleerd hebben. Maar, er zitten ook een hoop moeilijkere trucjes bij.


Zo leer je bijvoorbeeld:

√ Zit √ Af

√ Poot √ Pretty

√ Kiekeboe

√ Rebound

√ En meer!


Bij elk trucje wordt met een of meerdere sterren aangegeven hoe moeilijk het trucje is. Zijn jij en je hond net begonnen? Dan kies je voor de trucjes met 1 ster.


Ben je al wat verder? Dan ga je voor de trucjes met meer sterren.


Naast al deze trucjes krijg je ook nog bonussen, namelijk:

√ Levenslange updates

√ Checklist met benodigdheden

√ Honden trainingstips

√ Spelletjes voor mentale stimulatie van je hond

√ Handige lijst met wat je hond wel en niet mag eten


40+ Honden Trucjes is, zoals je ziet, meer dan alleen een e-book met wat simpele hondentrucjes. Er zit zoveel meer waarde in dan wat je er voor neerlegt. Wat mij betreft zeker een goeie deal!


Daarnaast zijn mijn honden en ikzelf ook helemaal fan!


"Maar wat betaal ik dan voor dit e-book?" hoor ik je denken. Nou dat valt dus reuze mee, als je het mij vraagt. Voor al 37 euro heb je levenslang toegang én updates.


Er worden dus regelmatig nieuwe trucjes toegevoegd, zonder dat je daar weer extra voor hoeft neer te tellen, hoe tof is dat!


En ben je binnen 30 dagen toch niet helemaal tevreden? Dan krijg je gewoon je geld terug, zonder dat daar moeilijk over gedaan wordt.


Ik zou zeggen, probeer het eens en ga lekker samen met je hond aan de slag!
 

11. Lhasa Apso

De Lhasa Apso wordt soms de grootste kleine hond genoemd, vanwege zijn sterke en dominante karakter, een ongebruikelijke soort intelligentie en absolute afwezigheid van het gevoel van zijn eigen kleine formaat.


In tegenstelling tot veel kleine schoothondjes, zal de Lhasa Apso zijn tijd waarschijnlijk niet alleen doorbrengen met gillen van angst, maar eerder in de hoop de inbreker te vangen.


kleine lhasa apso ligt op grasveld
 

12. Otterhound

De Otterhound is een zeer zeldzaam en oud ras dat is ontwikkeld in Engeland. Er wordt aangenomen dat er tegenwoordig minder dan 1.000 Otterhounds zijn en dat ze al meer dan 5 eeuwen bestaan.


Dit zeldzame ras heeft een lieve, zachte persoonlijkheid en is een type hond dat niet veel aandacht nodig heeft. Omdat hij zo onafhankelijk is, zal hij ervan genieten om alleen te zijn.


Otterhounds zijn erg vriendelijke honden die het goed doen met kinderen. Als je van plan bent er een te kopen, moet je voorbereid zijn op moeilijkheden bij het vinden van Otterhound-fokkers.


otterhound ligt op grasveld bij een hek
 

13. Shiba Inu

Hoewel ze een sterke wil hebben, is zelfs de koppige Shiba Inu een uitzonderlijk intelligent ras dat in staat is om vrijwel alles te leren - zolang hij gelooft dat het een van zijn eigen ideeën is.


De Shiba is geen ras dat goed zal reageren op de conventionele trainingstactieken, maar als het op de juiste manier wordt benaderd, zal deze onafhankelijke, geestige en pittige hond geen problemen hebben om alleen thuis te blijven.


shiba inu staat op weg van asfalt en kijkt blij
 

14. Dwergschnauzer

Dwergschnauzers zijn intelligente, aanhankelijke en energieke wezentjes, die zich totaal niet bewust zijn van hun kleine formaat.


Leergierig, zullen ze helemaal geen moeite hebben om alleen thuis te blijven, zolang ze maar iets krijgen om hun geest bezig te houden; of het nu een speeltje is of de rol van de waakhond.


Dwergschnauzers zijn perfect voor mensen die op zoek zijn naar laaguitscheidende hondenrassen die ook hypoallergeen zijn.


2 dwergschnauzers liggen in het gras en kijken in de camera
 

15. Chow Chow

De Chow Chow is een type hond met een gevoel van onafhankelijkheid en eigenwaarde als geen ander.


Chows zijn normaal gesproken niet knuffelig en tonen ook geen genegenheid op de gebruikelijke manier, maar dat betekent niet dat ze niet aanhankelijk of liefdevol zijn - op hun eigen verfijnde manier.


Leven met een Chow is meer als samenwonen met een huisgenoot dan samenwonen met een huisdier dat afhankelijk is van je aanwezigheid. Omdat hij zo is, zal de Chow het goed doen als hij alleen thuis wordt gelaten.


chow chow met staart omhoog staat rustig
 

16. Husky's

De Husky-hondenrassen zijn erg actief en kunnen goed met kinderen overweg. Ze zijn ook erg beschermend voor hun eigenaar en pesten vaak andere honden.


Ze zullen leren begrijpen wie de leiding heeft en weten hoe ze zich goed moeten gedragen in de buurt van andere mensen. Husky's zijn een familiehuisdier dat van kinderen en andere dieren houdt.


Ze kunnen timide zijn en moeten met zorg en vriendelijkheid worden behandeld. Ze worden soms ten onrechte als verlegen beoordeeld.


husky zit in sneeuw en lage zon schijnt door dode bomen
 

17. Duitse Doggen

Duitse Doggen zijn erg sterk. Ze hebben de reputatie agressief en overdreven energiek te zijn.


Veel eigenaren vinden het echter leuk om hun huisdier in huis te hebben en merken dat hun hond de meeste verantwoordelijkheden van een hond op zich kan nemen.


Met name dit ras is, wanneer goed opgevoed, een zeer disciplinair dier dat erg goed alleen kan zijn.


De hond heeft al snel door dat het een dagelijkse terugkerend patroon is dat je naar je werk gaat. Daarom is hij ook niet bang en heeft ie geen verlatingsangst als je weggaat voor werk of boodschappen.


duitse dog ligt op grasveld met tassen op de achtergrond
 

18. De Engelse Bulldog

De Engelse Bulldog is een krachtig en snel dier. Velen denken dat dit ras agressief is, maar ze bijten niet.


Ze houden van wandelen, dus ze passen perfect bij een druk gezin met kinderen. Bulldoggen zijn geweldige honden die veel beweging nodig hebben.


Ze zijn normaal gesproken erg zachtaardig met andere honden en zullen ze geen pijn doen, tenzij ze koppig zijn.


Engelse Bulldog zit op een hoop bruine bladeren in het bos
 

19. Golden Retrievers

Golden Retrievers hebben een geweldig temperament en kunnen aan taken werken zonder aanmatigend te zijn. Ze kunnen goed alleen zijn wanneer je aan het werk bent.


Ze hebben de neiging simpelweg veel te slapen als er geen impulsen (van bijvoorbeeld hun baasje of andere personen) zijn. Maar zodra ze geluiden horen van mensen dan zijn ze snel weer wakker om te kijken wat er aan de hand is.


Alles weten over de Golden Retriever? Dan is er het perfecte e-book voor jou!


In Golden Retriever Geheimen ontdek je alle kennis over deze lieve hond die je nodig hebt om maximaal te kunnen genieten van jouw Golden Retriever!


Lees mijn review over "Golden Retriever Geheimen" of ontvang hem meteen hier.


blije golden retriever ligt op een grasveld en kijkt naar de camera
 

20. Chihuahua

Chihuahua's zijn een van de kleinste en langstlevende honden op de lijst.


Deze petite puppy's zijn vijf tot twintig centimeter lang en wegen gemiddeld drie tot zes pond, en vinden het niet erg om hun dagen in relatieve eenzaamheid door te brengen, zolang je maar genoeg knuffels klaar hebt liggen als je thuiskomt.


Ze kunnen wel 18 jaar oud worden. Hun kleine gestalte maakt ze perfect voor appartementsbewoners, en ze zijn ook een best beoordeelde waakhond, klaar om u in een oogwenk te waarschuwen voor indringers.


Ook voor de Chihuahua is er zo'n handig e-book waarin je alles te weten komt over dit leuke ras. Lees mijn review over "Het Complete Handboek Voor De Chihuahua" of meld je meteen hier aan.


Chihuahua staat in het bos en kijkt waakzaam voor zich uit
 

21. Franse Bulldog

Zoals zoveel andere honden op de lijst, wordt de Franse Bulldog beschouwd als een gezelschapshond en vormt hij een geweldige aanvulling op uw gezin.


Zijn middelgrote formaat maakt hem ideaal voor appartementen en kleine woningen. Hij is slechts elf centimeter lang en tussen de 8 en 14 kilo met die karakteristieke gigantische oren.


Een Frenchie is erg goed in ontspannen en vindt het niet erg om de hele dag te dutten terwijl hij wacht tot je thuiskomt van zijn werk.


Een paar korte wandelingen per dag is genoeg om je Frenchie gezond en gelukkig te houden.


Alles weten over de Franse Bulldog? Ook voor deze lieve hond is er zo'n handig boek. Lees mijn review over "Het Complete Handboek Voor De Franse Bulldog" of ontvang hem meteen hier.


Franse Bulldog zit op een stuk gras bij een hek met bladeren om hem heen
 

22. Maltezer

Deze uiterst vriendelijke, laaguitscheidende hondjes zijn zeer compact en kunnen de meeste van hun noodzakelijke lichaamsbeweging krijgen door door het huis te rennen.


Ze kunnen zichzelf ook prima eindeloos vermaken met speeltjes. Dit soort is ideaal om alleen thuis te laten voor meerdere uren zoals een werkdag.


Maltezer hondje zit op een barkruk voor een grijze baksteen muur
 

23. Bullmastiff

Ondanks het feit dat de Bullmastiff tot 65 kilo kan wegen, is het thuis een volgzame hond.


Sommigen zijn meer zittend dan anderen, maar de meesten vinden het leuk om aan lichaamsbeweging te doen door een stevige wandeling te maken.


Een bonus is dat Bullmastiffs oorspronkelijk werden gefokt als waakhonden, dus je huis zal een beetje veiliger zijn als er een in de buurt is.


Ze kunnen zeer goed alleen zijn voor langere periodes op een dag. Mocht ie zich vervelen dan valt ie dikwijls in slaap.


Bullmastiff ligt rustig alleen in het gras op een zonnige dag
 

Dat was hem dan, de top 23 honden die goed alleen kunnen zijn!


Hieronder vind je nog wat extra informatie over hoe je je hond het best alleen thuis kunt laten, of er rassen zijn die echt graag alleen zijn, en mijn uiteindelijke conclusie van deze lijst.


Zijn er honden die graag alleen zijn?

Hoewel we ons hebben gericht op honden die het beter verdragen om alleen te zijn, is er geen enkele hond op aarde die echt graag alleen wordt gelaten. Als sociale wezens gedijen onze hondenvrienden wanneer ze in ons gezelschap zijn.


Reken er daarom niet op dat welk ras dan ook zo onafhankelijk is dat je het meer dan 6 uur per dag kunt laten staan.


Net zoals er hondenrassen zijn die eerder in een druk werkschema passen, zullen bepaalde honden (zoals werkhonden) helemaal niet gelukkig zijn als ze alleen worden gelaten.


Tips: Hoe je je hond het beste alleen thuis kunt laten

Om je hond tevreden en comfortabel te houden wanneer hij langer dan een uur of twee, vier of zes alleen is, volgen hier enkele hulpmiddelen en tips:

 • Laat zijn favoriete hondenspeelgoed weg, plaats in plaats daarvan vooral puzzelspeelgoed dat tijd kost en focus vereist. Een leuk voorbeeld van puzzelspeelgoed is de WiggleX. Je hond kan zich hiermee uren vermaken!


 • Plan een honden uitlaat, of het nu een vriend, familielid of een professional is.

 • Train en speel uitgebreid met je hond voordat je vertrekt en wanneer je terugkeert.

 • Gebruik trainingstechnieken om het blaffen van je hond te stoppen - of het nu gaat om verveling of verlatingsangst - wanneer hij alleen thuis wordt gelaten.

 • Laat je hond met vers voer en voldoende water achter om zo succesvol de hele tijd alleen te kunnen zijn.


Conclusie

Tot slot, als je op zoek bent naar een echt luie hond die niet veel bewegingstijd nodig heeft en liever zijn tijd doorbrengt met dutten, dan is het adopteren van een oudere hond misschien de beste oplossing voor je.


Het krijgen van een oudere hond betekent over het algemeen dat er ook meer gezondheidsproblemen zullen optreden, die je constante aandacht en een dierenarts vereisen die je kunt vertrouwen.


Wat je uiteindelijke keuze ook zal worden, de honden in deze top 23 zijn in ieder geval zeer geschikt om voor langere periodes alleen thuis te zijn.


Er is ruime keuze uit kleine, middelgrote of zelfs hele grote honden.Dit zijn mijn favoriete webwinkels voor al mijn hondenspullen!

Als hondeneigenaar wil je natuurlijk het beste voor je hond. Daarom koop je hoogstwaarschijnlijk regelmatig nieuwe spullen voor je hond.


Nieuwe speeltjes, nieuwe snacks, een nieuwe bench. Voor mij is het precies hetzelfde.


Mijn grootste favoriet voor het kopen van nieuwe hondenspullen is toch wel bol.com. Ze hebben een enorm aanbod en meestal heb je het de volgende dag al in huis!


Voor het beste natuurlijke hondenvoer en de beste hondensnacks gaat mijn voorkeur uit naar Organimal. Hier is alles 100% natuurlijk, dus zonder gekke kleur-, geur- en smaakstoffen.


Voor eventuele overige spullen is mijn eerstvolgende keus vaak Medpets.nl of Brekz.nl. Ook deze webshops hebben een geweldig aanbod, een goede reputatie en snelle levering.


Doe je volgende boodschap dus bij een van deze webshops en voorkom onaangename verrassingen!Meer artikelen

Comments


WhatsApp Image 2023-11-07 at 162139 5.jpg

Vers GEKOOKT hondenvoer?!

Ik heb laatst het hondenvoer van Butternut Box mogen testen. Benieuwd naar mijn review?

Ontdek mijn oordeel! ⇨

bottom of page